Українська Манітоба
-
Доброго дня! Я вибачаюсь, можливо питання вже підіймалося, але дуже потрібна інформація, чи роблять зараз зняття біометрії та вклейку ввізи CUAET на території України, або потрібно відсилати документи ща кордон, чи їхати за кордон для зняття біометрії? Питаю для батьків, не для себе, бо сам отрипував візу за кордоном Зазделегідь, дякую за відповідь
-
Дякую за відповідь
-
У Львові біометрія. Вклейку тільки закордоном
-
Доброго дня. Таке питання, якщо друг має судимість в Європі чи відкриють йому візу ? Може хтось вже був в подібній ситуації ? Чи хай адже не намагається ?
-
Боброго дня. Підкажіть як зрозуміти що візу вклеїли та можна забрати паспорт? Мені прийшло повідомлення на електронку: Your application status has changes. У кабінеті єдина зміна: Final decision ◦ January 26, 2023 Your application was approved. Check your messages below for details. Нових повідомлень нема.
-
Яка судимість?
-
Мені здається, що треба саме з цього і було починати цю програму. А то понавидавали віз тим хто роками за кордоном живе і раптом вирішили втікти від війни
-
Була в Калгарі. В Сіті трейн може наркоман з очима під лоб сидіти біля тебе і т.і. Хоча якщо з авто, то можна таких моментів звичайно уникати. Я в даунтауні не жила, але як писали в групі, може буть стрілянина. Ну чесно, щоб прямо четверте місто в світі за якістю життя… цікаво
-
З вашою логікою то і тим хто виїхав в Європу після 24 не треба було давати,вони ж вже в безпечних країнах знаходились.Ця програма якщо ви не читали не для біженців,ніхто статусу біженця не дає,ти приїжаєш сюди працювати,так Канада собі добре робить,тому перебирати вони і стали.
-
Я не мала на увазі цей комент. Але це реальний факт. І стрілянина може буть не тільки в Калгарі, а і в інших містах Канади, особливо великих.
-
Я порівнювала стрілянину в Канаді і Україні? От дай нашим людям якби до чогось причепитись, а до чого знайдуть… Я мала на увазі що якщо вечором небезпечно ходить в дантауні і т. і, то це є вагомим фактором при визначенні рейтингу про якість життя.
-
Паспорт на вклейку візи можна відправити кур'єром з України, тобто присутність Ваших бітьків на вклейці не потрібна
-
Користувач Iron_Man_bulah, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Всем привет 👋 ..") не відповідає мові правил чату.
-
Підкажіть чи є резон іти до Best Western для отримання документів, якщо немає запису?