Українська Манітоба
-
Canada-wide credential recognition for all professions The federal, provincial and territorial governments are also working toward recognizing certified professionals no matter where they received their credentials in Canada. Following a meeting with Prime Minister Justin Trudeau on Tuesday, the first ministers directed the committee on Internal Trade — which is responsible for implementing the Canada Free Trade Agreement (CFTA) — to develop a Canada-wide credential recognition plan by June 1
-
Ваш, property title на вас звичайно
-
-
Win 🙌
-
Трошки оновлю свою битву з Шоу інтернетом . Зараз в мене кінець другого року , 1 гіг за 69 баксів . Вже дзвонили двічі , щоб дали якийсь діл . Першого разу запропонували 100 баксів кредіту. Через місяць , сьогодні, запропонували як лояльному клієнту наступні ціни 😂 1.5G for $75 2.0G for $80 Тобто після двох років , вони хочуть щоб я платив ще більше . Опції платити меньш - поки що нема . І «we don’t price match out competitors” 😂 Охіреть, кажу що якщо залишаюсь з ними , та на нові два роки, то я фінансово втрачаю майже тисячу баксів за два роки , не маючи кредиту як у белл, десь баксів 200-300. Радники, шо скажете ?