Українська Манітоба
-
Win 🙌
-
Трошки оновлю свою битву з Шоу інтернетом . Зараз в мене кінець другого року , 1 гіг за 69 баксів . Вже дзвонили двічі , щоб дали якийсь діл . Першого разу запропонували 100 баксів кредіту. Через місяць , сьогодні, запропонували як лояльному клієнту наступні ціни 😂 1.5G for $75 2.0G for $80 Тобто після двох років , вони хочуть щоб я платив ще більше . Опції платити меньш - поки що нема . І «we don’t price match out competitors” 😂 Охіреть, кажу що якщо залишаюсь з ними , та на нові два роки, то я фінансово втрачаю майже тисячу баксів за два роки , не маючи кредиту як у белл, десь баксів 200-300. Радники, шо скажете ?
-
От і всьо 🤣
-
Походу мені теж так потрібно дзвонити , в мене до 16 березня🥲
-
Shaw
-
У мене закінчується контракт 9 березня. Зателефонувала до них, запитала що можуть запропонувати як лояльному клієнту, сказали 70$+tax, 500 мегабайт швидкість, безлім (зараз за таке платимо 60$+tax). Сказала: «Зрозуміло, дякую. Розриваємо контракт. Пишіть куди відправити роутер. Bell мені дає 1г безлім за 50$.» Прислали адресу куди відправити. Через пів години зателефонували, дали 1гігабайт швидкість, безлім за 50$+tax і 200$ кредиту.
-
як вони можуть вам відключити, якщо дату призначаєте ви самі?)
-
коли буде інша пропозиція, кажіть, що вже морально налаштовані на іншого, все, кохання в минулому. і цей інший уже надіслав вам еквіпмент і цей еквіпмент вже на пошті. тоді буде і кредит покрити ваші затрати