Українська Манітоба
-
так там можна поставити дату в кінці місяця, щоб у них був час подумати
-
Якщо в кінці кінців буде good deal, то матіті, хай видЄлуються 🤣🤣 Як каже моя мама: «людям теж потрібно з чогось заробляти» 🤣
-
Мені норм, я сказав який в мене діл є від конкурентів . І якщо не зроблять ХОЧА Б матч - то до побачення . Навіщо мені втрачати гроші, якщо вони не хочуть йти мені не уступку . Я не кажу за better deal. Я прошу мєтч🌚 але походу буду просити той метч без домашнього інтернету ) як гарно що тільки початок місяця, і мобільного інтернету ще 40 гігов залишилося 😂
-
вони дали мені кредит тільки коли обладнання від vmedia лежало вже на доставці. досі незручно, що так вийшло, завжди незручно, коли сходишся з колишнім)
-
Shaw - він трошки просто як Трамп) коли абьюзер бачить, що ви пішли, йому треба за будь-яку ціну вас повернути, от ці такі ж самі)
-
Ля , Трамп це якийсь жиреновский по американськи…
-
На роботі якось розпитував в канадців, то майже всі по закінченню контракту змінюють провайдера, один казав що кожні два роки переходить з shaw на bell і знову на shaw 🤔
-
Белл можу дати, але сервіс така лажа, звалив з домашнього інтернету, зараз треба тікати і з mobility. Ніколи знову🌝
-
так не дивно, чому з поличок прибирають амерські товари
-
50$ за 1.5 gb брали в garden city mall
-
Навіщо влазити в контракт, краще month to month
-
Роджерс наче рік чи два вимагає без контракту, щоб знову рахуватися новим, чи я помиляюсь?
-
Я взагалі не розумію який сенс це робити, піднімати той тариф для свого клієнта через два роки користування, логічно що клієнт знайде інший/дешевший варіант 🤔
-
Не знаю правда чи ні, але скоріш за все так:)