Українська Манітоба
-
Не обовʼязково лендлорда, можете запитати адміністратора кондо; вони теж все вкурсі
-
Інформація для тих, хто очікує паспорт або подається на продовження і так далі. Усі ці люди можуть подати на продовження і IRCC буде розглядати усі ці заявки для кожного конкретного випадку окремо. Скріншот і посилання додаю. Всім добра 🇨🇦🇺🇦😉 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
Перший пішов, вертаються рідненькі, схоже весна на носі!😁. Південь Вінніпегу
-
Емм...взагалі то батарейка це расходник. І її купує квартирант. ЯКЩО інше не вказано в договорі аренди
-
Це добре))) Я просто кажу,що вони на то звертають увагу. Бо це поширена схема міняти contract holders. Але якщо у вас ще й адреса міняється, то не бачу як вони зможуть вас вичислити. Можете пробувати, якщо 'настукають' потім,скажете , що не знали правил.
-
Коли у мене однієї ночі сталась така ситуація з датчиком, я подзвонила в емердженсі і вони ясно сказали не чіпати. Менеджер приїхав о 4 ранку і замінив батарейку, пояснивши, що квартирант не має права чіпати датчики ні з якою метою. Навіть якщо договором вказано, що купує батарейки квартирант (що само по собі дивно, адже це власність проперті), не факт, що він має право міняти їх
-
В мене таке було))) З Bell MTS. Прокатило заключити новий контракт на себе коли вони впевнились,що ми в сепарації. Чи пройде таке у вас залежить як і що говорити агенту з підключення по телефону (точніше як не бовкнути зайвого)).