Українська Манітоба
-
Коли це сталося вперше, я не знала, що це таке взагалі: звідки йде звук, що це за штука під стелею, що вона містить батарейку) Просто посеред ночі почались чиїсь крики. Я стресанула капєц, такого не показували навіть в Битвах екстрасенсів, бо якщо це привід, чому він волає так ритмічно) було дуже важко пояснити емердженсі, що в квартирі плаче хтось невидимий 😁
-
В КАНАДУ!😂
-
При тому що мені Белл надіслали пропозицію на пошту. Я їм подзвонив, а вони мені кажуть, що це тільки для нових абонентів. Я кажу, а навіщо ви мені тоді це надіслали? 😅 Короче суворий та тупий як табуретка маркетинг. Потім вони мені дзвонили та питали чого я відключився від них, я пояснив, що ціна вище ніж у конкурентів... на що мені запропонували ще дорожче тариф, але 120Гб, які мені взагалі не потрібні 😂. Короче це була сама тупорила пропозиція, яку я тільки чув 😂
-
Ось ось, мене це дуже бісить . Дають дорожче !!!! Мені треба дешевше ! На який хер мені ті 120 гігов ? Інтернет гімно один хер , дайте його дешевше . Блін, комуняки у Китаю , звичайно, уроди . Але 5дж інтернет за 1 бакс в місяць і 50 центів за кожні два гіга - це сильно було 😭 Без впн, звичайно, нічого не побачиш, але ж блін, ціни конячі тут, та конкуренції майже нема 😭
-
Канадський Марк оголосив про намір депортувати українців, які в’їхали до Сполучених Штатів за програмою Uniting for Ukraine (U4U), до Канади. За його словами, ця ініціатива є частиною жорсткішої імміграційної політики, яку він планує реалізувати. Марк наголосив, що українські біженці, які отримали тимчасовий прихисток у США, не зможуть залишитися в країні, а Канада, на його думку, повинна взяти на себе відповідальність за їхній подальший прийом.
-
Вимагайте новий контракт без штрафної пені за дострокове розірвання (маю наразі такий) і $50 за 1 Гіг (не думаю, що вам потрібно більше)
-
ото ж бо, бо погодинна оплата, навівщо оптимізвувати роботу та пришвидшити процесс, заробиш же менше. В мене така ж фігня, я пропоную як оптимізувати процесс, щоб діло було швидше. Наче слухають, а нічого не міняється. Бо платять по годинам, краще там походити, там потупити, заробити більше. А мені б краще більше за годину але я б зробив швидше і пішов додому)