Українська Манітоба
-
Вимагайте новий контракт без штрафної пені за дострокове розірвання (маю наразі такий) і $50 за 1 Гіг (не думаю, що вам потрібно більше)
-
ото ж бо, бо погодинна оплата, навівщо оптимізвувати роботу та пришвидшити процесс, заробиш же менше. В мене така ж фігня, я пропоную як оптимізувати процесс, щоб діло було швидше. Наче слухають, а нічого не міняється. Бо платять по годинам, краще там походити, там потупити, заробити більше. А мені б краще більше за годину але я б зробив швидше і пішов додому)
-
Чесно кажучи важко бути чемним, коли бачиш очевидні речі, які можна робити хоча б трохи розумніше) Я постійно дістаю менеджера своїми ідеями) і він наче погоджується і передає меседж іншим працівникам, але нічого не змінюється. Бо у всіх погодинна оплата, ніхто не несе матеріальної відповідальності за зіпсований товар, то нащо ще думати чи щось змінювати?! Але я нервую кожного разу)) Ну не розумію я такого підходу, ну якщо ти вже прийшов на роботу, ну зроби вже нормально.
-
Кажіть їм, що ви ніколи б не подумали, що компанія з такою репутацією може себе так вести і не думати за своїх клієнтів, вони втраться лояльність користувачів і взагалі, що вони ще гірші за Трампа який веде себе жалюгідно по відношенню до Канади і цілого світу 😎
-
🤯Щось новеньке, буду знати
-
Тоді справа в інтонації голосу, передивіться ще раз відео про Гепу і Допу і як потрібно розмовляти щоб ва дали гроші/знижку 😎
-
Всім привіт, перепрошую, а чи можна публікувати оголошення про саблет тут? Можливо хтось шукає квартиру
-
1 bedroom apartment in Exchange district, Winnipeg, ready to move-in on April 1st. ℹ️Basic info: • Rent is $1,310 per month (water and internet are included) • Ready to move-in from April 1st, till December 31st, 2025 with the possibility to extend the lease agreement. 🏡In-Suite Features Include: ✔️ Stainless steel appliances ✔️ Individual heat-system ✔️ Window coverings ✔️ Cable-TV ready ✔️ Air-conditioner ✔️ Electric stove ✔️ Dishwasher ✔️ Microwave 🏢 Building Features: ✔️ Card-operated laundry on every floor ✔️ Peg-City Car Rental available ✔️ Outdoor gated parking ✔️ Energy efficient ✔️ Pet-friendly ✔️ Roof patio ✔️ Elevators ✔️ Gym Very convenient if you don't have a car, there are lots of bus stops around, which are about 100-200 metres away. Red River College 3-5 minutes walk, Sho Coffee & Bar 5 minutes walk. Lots of restaurants and cafes around. Ukrainian Cultural Centre just about 5-7 minutes walk. If you need any additional info or want to schedule a meeting, please direct message me
-
Ну що я можу сказати про канадську медицину. Кілька місяців тому запломбували чоловіку зуб, сьогодні пломба випала. З іншим доктором вирішили що зуб кращє видалити (верхній зуб мудрості). В ході процесу вони почали панікувати почала хуярити кров вони там шось зашивали. Коротше дві години після кров все ще не зупинялась хуяривши так що людина буквально нею захлебувалася, але при цьому піднявся високий тиск шось типу 163/109, кров пішла також з носа, стоматологи викликали швидку. Швидка намагалася відмазатись від нього як тільки приїхала шо він окей і просто перенервував, але потім забрали його до лікарні. Я приїхала швидше швидкої, бачила як вони його привезли, але в прийомній його так і не з'явилося, де його діли не їбу, на телефоні 5% заряду. Збс!
-
Підкажіть, чи є у місцевих операторів мобільного зв'язку тариф, щоб не знімали гроші щомісячно? Тобто, скільки наговорив, стільки і заплатив...
-
Звісно, дякую