Українська Манітоба
-
Тому так, це залежить від міста
-
В Даунтані Торонто норм, я там гуляв. Дуже красиво і чисто, поліція є. А от десь в норс йорк так, гетто. Ще таксист місцевий розповідав, як йому сподобався Даунтаун Ванкувера, мов красивий і безпечний
-
Ну так, але суть в такому, що прям такий звіздєц в самому центрі це фішка Вінніпегу, в інших містах все не так погано. В Торонто навіть люди по вулиці гуляють, то взагалі дивовижно в порівнянні
-
Доброго вечора! Потребую допомоги з вирішенням однієї справи. Потрібен хтось, хто проживає у Вінніпезі та бажано має будинок чи велику квартиру. Я з дружиною зараз знаходжусь в Торонто, але 1 лютого переїжджаємо до Вінніпегу. За час проживання у Торонто накопичилось трохи одягу, всіляких дрібниць та всього іншого для дому. Квитки вже на руках, і зараз шукаємо найдешевший та найбільш зручний варіант того, як все це відправити до Манітоби. Вже є декілька варіантів, але якщо хтось таке робив, і знає найкращій сервіс - буду вдячний почути. Але допомога потрібна в іншому. Скільки точно коробок буде сказати зараз не можу, але десь 3-5. За розміром - 60х50х50 сантиметрів кожна. Тобто не дуже велика, але і не маленька. Жити нам ще немає де, на перший час знімемо щось по airbnb, і активно будемо шукати довгострокову аренду. Знаючи, як тут все складно, і з власного досвіду у Торонто, це може зайняти і тиждень і місяць. Бажано менше, але максимум розраховуємо розібратися з цим до березня. Тож, 31 січня ми увесь наш скарб відправляємо поштою, чи якимось там UPS наприклад, і йти він буде 2-5 днів. У варіанті з UPS, наскільки ми зрозуміли, вони зможуть притримати на складі наші коробки 7 днів. Але там вартість відправки значно дорожча, ніж через CanadaPost. І от через пошту, тримати вони взагалі не можуть. Треба одразу вказувати адресу отримувача, і вони лише двічі спробують доставити, а потім будуть оформлювати на відправку назад. Тому шукаю когось з Вінніпегу, хто може допомогти з адресою, та місцем зберігання, наприклад у гаражі чи десь у сухому не дуже холодному приміщенні, щоб ці коробки полежали, як прийдуть, та до того, як ми знімемо свою квартиру. Ще раз продублюю: 3-5 коробок, 60х50х50 сантиметрів кожна, вага 20-30кг, то ж якщо треба буде допомогти їх кудись занести, коли привезе пошта - в будь-який час ми підскочимо. Буду дуже вдячний за допомогу, і якщо треба, можемо заплатити за місце для зберігання. Дякую!
-
О, до речі дякую, цікаво
-
Не зовсім так. В центрі Вінніпегу також є місця, де не повний звіздець —> exchange district, або на південь від Broadway. Просто Вінніпег сам менше, ніж Торонто, і площа «центру» менша. І відповідно куточки з «не заіздецом» менші. От і здається, що в Торонто більше місця в центрі, де можна гуляти. В кожному місті в північній Америці в центрі є місця зі звіздєцом.
-
Але ж на південь від Broadway хіба не «прогулочний» Osborne Village?
-
Озборн Віладж ще північніше, аж за річкою. А я про район між Бродвей та річкою. Корочє, там де будівля Парламенту поиблизно. Але! Щодо «в Торонто навіть люди по вулиці гуляють» ви праві. У Вінні немає культури «а давай погуляємо, пошаримося вулицями, бо це прикольно само по собі - ходити». В цілому «гуляння» зводиться до перехода з одного бару в інший, ото і все 😂 Ну і влітку, коли фестивалі всякі, відкриті сцени працюють, то exchange district бурлить людьми (ну, за вініпезькими стандартами «бурлить» 😂 )
-
Дякую за інфу, мене аж відпустило трошки 😂 бо в цілому живу в гарному районі, але людей на вулицях прям сильно не вистачає)
-
В основну я з дружиною, які йдуть пішки на роботу, бо машини нема😂
-
Та треба тільки от як доставить таку махіну)