Українська Манітоба
-
Я це знаю. Перечитайте повідомлення. Мова шла, що якщо отримав диплом в одній провінції в іншій він може не працювати взагалі.
-
Вітаємо, Olga! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Щоб продали по 100 потім? 🙂 Тесла помирає, це питання часу. Ринок електричок у попі, і це тільки початок рецесії, а репутаційні втрати бренду через нациста Маска просто колосальні. По 400 якщо знов і буде Тесла, то не найближчі років 5-10🙂
-
Я думаю, що в якийсь момент board of directors попруть його з Tesla, щоб врятувати компанію
-
А ви погляньте яка повна (не акційна ціна) того тарифу. Порахуйте скільки ви втратите вони отримають, якщо за якихось обставин вам треба буде достроково припинити договір. Для них, по суті, різниці немає, але таким чином вони розраховуючи на форс мажор можуть непогано заробити на вас. Може шанс не великий, але, який бі'и він не був, це все ж таки можливість для них, вони то взагалі нічого не втрачають, тому що ви все одно багато не зможете споживати трафіку)
-
Україна зараз під ракетним обстрілом😟 У моєму Тернополі пряме влучання 😢
-
Це фактично єдиний шанс на спасіння компанії, вигнати ссаними тряпками маска, відхреститись повніють від нього, перезапустити бренд та почати з чистого листа. Його час вже пройшов, всі або ненавидять його, або глузують. Не найкраще обличчя бренду🌝