Українська Манітоба
-
А ви погляньте яка повна (не акційна ціна) того тарифу. Порахуйте скільки ви втратите вони отримають, якщо за якихось обставин вам треба буде достроково припинити договір. Для них, по суті, різниці немає, але таким чином вони розраховуючи на форс мажор можуть непогано заробити на вас. Може шанс не великий, але, який бі'и він не був, це все ж таки можливість для них, вони то взагалі нічого не втрачають, тому що ви все одно багато не зможете споживати трафіку)
-
Україна зараз під ракетним обстрілом😟 У моєму Тернополі пряме влучання 😢
-
Це фактично єдиний шанс на спасіння компанії, вигнати ссаними тряпками маска, відхреститись повніють від нього, перезапустити бренд та почати з чистого листа. Його час вже пройшов, всі або ненавидять його, або глузують. Не найкраще обличчя бренду🌝
-
Всім привіт. Підкажіть чи є тут хто клеїть прозору бронеплівку на авто?
-
Та мені б чисто спереду і знизу пороги/арки, не цілком
-
Якщо за 1к зроблять то можна
-
Спочатку дзвонив в support, то вони не змогли зробити match і ми зійшлися на розлученні, а потім прийшов лист:
-
Доброго дня. Шукаємо домашній інтернет як new customer. До цього інтернет входив у вартість оренди. Чи є якісь лайфхаки як знайти вигідну пропозицію ? Бачу тут обговорення більше про існуючих клієнтів. На реддіті радять пошукати на фейсбук маркетплейс.
-
🎓 Онлайн-курс для тих, хто хоче освоїти фотографію з нуля! 📸 Навчу користуватися фотоапаратом, працювати зі світлом, будувати композицію та обробляти знімки. ✅ Все просто, зрозуміло та доступно! 📅 Записуйся та почни свій шлях у фотографії!
-
Добрий день, підкажіть маю FHSA та RESP акаунти. Хочу подавати податкову декларацію, мені потрібно в банку (чи в телефоні) якусь форму взяти і внести це в декларацію?