Українська Манітоба
-
Всім привіт. Підкажіть чи є тут хто клеїть прозору бронеплівку на авто?
-
Та мені б чисто спереду і знизу пороги/арки, не цілком
-
Якщо за 1к зроблять то можна
-
Спочатку дзвонив в support, то вони не змогли зробити match і ми зійшлися на розлученні, а потім прийшов лист:
-
Доброго дня. Шукаємо домашній інтернет як new customer. До цього інтернет входив у вартість оренди. Чи є якісь лайфхаки як знайти вигідну пропозицію ? Бачу тут обговорення більше про існуючих клієнтів. На реддіті радять пошукати на фейсбук маркетплейс.
-
🎓 Онлайн-курс для тих, хто хоче освоїти фотографію з нуля! 📸 Навчу користуватися фотоапаратом, працювати зі світлом, будувати композицію та обробляти знімки. ✅ Все просто, зрозуміло та доступно! 📅 Записуйся та почни свій шлях у фотографії!
-
Добрий день, підкажіть маю FHSA та RESP акаунти. Хочу подавати податкову декларацію, мені потрібно в банку (чи в телефоні) якусь форму взяти і внести це в декларацію?
-
Трамп предʼявив владі Канади, що не вважає дійсним договір 1908 року про кордон із США та хоче переглянути кордон між двома країнами, — NYT. 🤯
-
Вам банк надішле поштою форму Т4FHSA, її потрібно враховувати в декларації. За RESP не підкажу, не знаю
-
Я не хочу в це вірити З чого починати буде, з референдума?😡😫