Українська Манітоба
-
Ну якщо ви дійсно мали відношення до армії ,чого ніхто не знає . І вам це «цікаво» ,то відповім . Я не військовий ,ніколи їм не був . Чи готов я віддати життя за країну - ні . Чи я є патріот ,в тому сенсі ,що країна для мене понад усе -ні . Чи можливо ,що я зміню думку ? Так ,це можливо . Чи я боюсь смерті -так ,але доречно буде сказати ,що я люблю життя , і хочу насолоджуватись їм . Що трапиться в майбутньому і лякає мене перспектива війни - так ,але чи готов воювати - не можу відповісти . Так вам зрозуміло ? А чи ви готові ?ви так і не надали питання ,ви його підняли ,тому і цікаво,чи ви готові воювати ,та помирати ?
-
Ну якщо для вас допомога - це ліпити вареники…ну що ж…
-
Все елементарно. Якщо Канада стане домом, який треба буде захищати - то так, буду допомагати чим зможу. Як на мене, то захист своєї країни - це справедливо.
-
для мене це не є питанням смерті. Я це розглядаю трохи під іншим кутом. Бо інакше - то відразу рити помиральну яму треба 🙈
-
Ще раз…це не питання смерті… Бо йдуть захищати не для того щоб померти, а якраз навпаки, щоб далі жити. Тобто думки і фокус зовсім на іншому
-
Ви не вкурсі ,що є така річ ,як бойові дії ,і якщо ви ж частиною армії ,то війна стає для вас роботою . Так,як в Канаді є рівність ,жінки мають такі ж самі обовʼязки,як і чоловіки ,то є шанс що вас відправлять в окоп ,прям з автоматом ,а там можна померти за лічені хвилини . Ви до цього готові ? Уявіть це ,і подумайте під таким кутом . Чи готові ви ж автоматом в руках ,з високої вирогідністю померти ,захищати вітчизну ? Ось під таким кутом . Я теж можу на відстані ,в безпечні в якомусь штабі ,кричати на всіх кутах , «треба захищати ,ідіть воюйте» . Ви просто не можете надати відповідь ось і все .
-
Стрес у всіх, новини гімно, як ще й витримує кукушка в тих хто без статусів,шансів на ПР і т.п.взагалі не знаю. Але ж чіплятись за одне слово чи фразу нащо. Видихніть трохи
-
Блін,чувак, та ти вже годину на неї нападаєш.
-
Та ніхто не чіплявся . Я хотів дізнатися ,чому і все . Є таке штука ,як комунікація , по переписці не видно емоції ,їх люди в своїй голові додають . Не бачу нічого жахливого в цьому ,якщо я образив людину,або вона відчула дискомфорт ,то я перепросив за це . У мене не було мити ,когось принизити ,образити ,я лише намагався зрозуміти це .
-
Ну репатріанти, здається, не мають обов’язково служити