Українська Манітоба
-
Я вже другий рік у чаті і досі дивуюсь коли пишуть "оця клиника погана, а ця хороша". Адже лікує зуб не кліника, а який конкретний лікарь. Сьогодні він в одній клініки, завтра в інший. І теж саме з сімейними лікарями. Як можна радити/не радити цілу клінику?
-
Ні, це не про чесність і не про справедливість, як можна звільнити журналіста за критику?
-
чесно, знаю не так багато молодих репатріантів, які переїхали до Ізраїлю після повномасштабного. Але вони прямо запитували, чи служба для них є обов'язковою, то відповіли їм що для них це не є обов'язковим
-
Тому що я думаю шо проблема була не в лікарі, а в тому що там так влаштовано шо кожен стоматолог має 2-3 пацієнти одночасно на досить короткий час і бігає між них, а паралельно його щє й шось питають дівчатка помічниці чи дівчатка з рецепції. Спробуй не помилитися працюючи в такому хаосі і поспіху
-
Тут це так влаштовано майже всюди 🙁 мій теж бігає між кількома завжди. Сподіваюсь, все буде добре якнайшвидше з Сашею! 🙏 Стосовно самої ситуації - якщо артерія розташована атипово і лікар про це не міг знати, це може бути не його вина і не клініки. На жаль, так буває. Але треба розбиратися з ними стосовно цієї ситуації, вони мають як клініка дати свою реакцію в будь-якому випадку
-
Ну от, ми і думали шо тут просто інша система і всі так бігають, і стоматологи і сімейні лікарі. Але я коли в лікарні вже в емердженсі переповідала шо трапилося то тамтешні вже лікарі медсестри сказали що це не ок і шо у них у всіх такі стоматологи як у нас в Україні було, 1 на 1 типу
-
Була в інший клініці тут в Вінніпезі і теж здивувалася на таку систему — лікарь біжать одночасно між кількома піцієнтами. Я до такого не звикла. Я закордоном зписувалася завжди до якогось одного лікаря, який мені подобається, навіть коли в клініці їх кілька. І це лікар сидів лише зі мною, а не бігав
-
я в них постійний клієнт, не раз закидував як вони за 30 хв ставлять пломбу і ще й примудряються за цей час до інших пацієнтів побігти, так і було передчуття негарне.. треба шукати щось інше. кажу їм, якби були стоматологічні перегони, то ви б їх точно виграли Тримайтеся🙏
-
Всіх вітаю 🙋🏼♀️ Пропоную на дому, треба переписувати текста у word , складного нічого немає, заробітна плата гарна . Плата також завжди вчасно, кому цікаво пишіть у особисті повідомлення я все розповім, усім гарного дня та настрою.
-
Мій теж нікуди не бігає. Більше того, коли я записуюсь на чистку, він контролює, щоб записали на той день коли він працює. Щоб після чи до процедури він прийшов і глянув на мої зуби чи все добре, і чи треба щось робити.
-
📦🚚 ГРУЗОПЕРЕВЕЗЕННЯ ТА ПОСЛУГИ ГРУЗЧИКІВ! 🛠️🪑 🔹 Шукаєте надійних перевізників? Ми тут, щоб допомогти! Пропонуємо: ✅ Грузоперевезення – швидко, безпечно та зручно! ✅ Послуги грузчиків – професійно, обережно та акуратно! ✅ Збірка/розбірка меблів – ми подбаємо про кожен гвинтик! ✅ Ремонтні роботи – якісно та вчасно! 💪 Чому обирають нас? ⭐ Досвідчена команда ⭐ Доступні ціни ⭐ Пунктуальність і відповідальність ⭐ Робота “під ключ” 🎯 Ваш комфорт – наша турбота! 🚚 Грузимо, веземо, ремонтуємо – для вас і вашого спокою! 😊
-
То я так себе заспокоює . Я все ще вірю ,що американцям вистачить здорового глузду ,і вони якось вгамують рудого . Бо він при владі місяць ,а відчуваю неначе 10 років . Кожен день ,щось нове ,більш дебільне ,більш радикальне . Взяв би рудий відпустку ,поїхав би кудись,наприклад на Марс з Ілоном .