Українська Манітоба
-
То я так себе заспокоює . Я все ще вірю ,що американцям вистачить здорового глузду ,і вони якось вгамують рудого . Бо він при владі місяць ,а відчуваю неначе 10 років . Кожен день ,щось нове ,більш дебільне ,більш радикальне . Взяв би рудий відпустку ,поїхав би кудись,наприклад на Марс з Ілоном .
-
Продам місце під дачу 😂
-
Зупиніть планету, я зійду 🙂 Засідання, на якому Трамп обмежив повноваження Ілона Маска, пройшло в гарячій атмосфері, Держсекретар Марко Рубіо та Міністр транспорту Шон Даффі кричали на Маска. Маск, який змушений був надіти костюм після критики Трампа (😂), накинувся на Рубіо, заявивши, що "він хороший тільки по телебаченню", звинувачуючи того, що він не звільняє людей. Рубіо відповів, що це брехня і заявив, що він скоротив штати, відправивши деяких працівників на пенсію. Після чого Рубіо з посмішкою запропонував найняти їх обратно, щоб Маск їх знову звільнив і влаштував з цього шоу. Трамп, який споглядав за перепалкою Рубіо та Маска як за спортивним матчем, в кінці кінців підтримав Рубіо. На Маска також кричав і міністр транспорту Шон Даффі, заявивши, що співробітники Маска вимагають звільняти авіадиспетчерів в той час, як у Даффі дві авіакатастрофи "на руках". Маск сказав, що це брехня і запропонував назвати імена звільнених. Даффі сказав, що немає імен, бо він завадив їхньому звільненню. Перепалку завершив Дональд Трамп, який вийшов з ідеєю наймати на посади авіадиспетчерів "геніїв з MIT". Стабільний геній 😂
-
Штірліц Краснов, ще не був так близький до провалу 😂😂
-
Жах який Терпіння Здоров'я Саші
-
Я була лише у двох стоматологів тут: у Алекса Серпбницького (чи якось так його звуть, це знаменитий в україномовному середовищі дантист. Але мій experience з ним не був «знаменитим» 🙂) і через два роки десь перейшла до іншої стоматологині. В обох місцях схема «1 дантист = 1 пацієнт»
-
В двох клініках з трьох, де я була в Канаді, це саме так працює, я щиро думала, це такий канадський стандарт
-
Ну є пара ідей, але я дуже лінивий 😂
-
Працює жахливо))) але працює. Частину роботи робить асистент, доки складну роботу лікар вже робить з іншим пацієнтом. Шо робив асистент- анестезію, тимчасову пломбу, ну щось таке що не вимагає кваліфікації.
-
Можна кратер такий маленький оформити в спальні Трампа і венса? 🌝
-
youtu.be/l6WFdnipcH8?si=8NS6rnSocFL0FYyy Так Ваб це просто слоняра!