Українська Манітоба
-
У мене також був досвід з дантистом, який не бігав, але триндів всю операцію про різдвяний шопінг і от це було жахливо) краще ж бігав, це було б спокійніше)
-
Отже, висновок з цих досвідів: дантист або має бігати між пацієнтами, або з нього в повітря безупинно вилітають різноманітні історії на різноманітні теми)
-
В мене теж був досвід з лікарем, який не бігав. І це, до речі, була одна мережа клінік , лише різні відділення. Але він розказував мені та асистентці, що його дід був бутлегером і незаконно тягав ночами віскі через канадський кордон 🤣 То було прикольно, легше було стільки часу сидіти в кріслі, бо в мене теж була довготривала процедура.
-
-
В цих клініках не працюють з інфекціями, як правило, це робота ендодонтистів. Практика одночасних операцій є і у нейрохірургів, і у інших хірургів - в тому числі в американських шпиталях, це не є щось нове
-
Який сфокусофаний??? Це роз_гільдяйство. Це шалене бажання накосити бабла втричі норми за вдвічі коротший час, забивши на пацієнтів. Це одні в ті ж рукавички, це інша мікрофлора, інфікування, багатозадачність яка приводить до косяків. З таким підходом нейрокірурги скоро будуть бігати між операційними. Бо схочуть за дві години заробити як за 6 і пофіг на результат.
-
В хірургії багато що є)
-
Я закордоном ходила до лікаря в його приватну клінику. Був лише він і його мама-секретарка. Коли не було дзвінків, мама кормила котів біля входу в клінику, розповідала мені чого досягли її діти. Коли лікар лікував мені зуби, іноді він розмовляв з мамою. — Не, цього не записуй! Ти вже записала?! Я не хочу його приймати взагалі! Він минулого разу не прийшов, я годину сидів без роботи, хай тепер шукає собі іншого лікаря!
-
Поділіться посиланням, як отримати онлайн прескріпшен на ліки. Як тіпа онлайн клініка
-
Що за брєд? В мене дантистів море знайомих і в поліклініках теж. Є запис пацієнта, на конкретну годину на час відповідно запланований. Не встиг лікар, наступного разу, або наступний пацієнт чекає. Де ви бачили запис 2-3 пацієнтів на один час на одне крісло? Де ви жили, де ви знаходили таких стоматологів, що за конвеєр??? Ніколи не чув історій про вставай після анестезії і чекай. Ні-ко-ли. Ні від кого. Може це був ще 1982 рік, поліклініка красного знамени красноаремйского района?