Українська Манітоба
-
А трамп каже інакше 😂
-
А Канада провела трубопровід з фентанілом до Мексики через штати:)
-
Отак одразу, а як же квіти, погуляти? 😂
-
Зрозуміло що це брехня. Але це було лише питання часу. Якщо говорити об'єктивно американці тупоголові довбойоби у більшості своєї маси. І те що саме зараз цим скористались це лише констатація факту. Мага чи демократи , в масі їх електорат - дегенерати, з крайності в крайність.
-
Я не думаю що в білому домі такі дурні , що просто аби що висирають по типу фентаніла, впливу картелів на Канаду і тд. Скоріш за все це розраховано на їх електорат, в крайньому випадку суспільство відреагувало б негативно на такі новини. Чимось нагадує риторику путінізма
-
Їх освіта це гамно, при тому таке що дозволити адекватні вузи можуть лише багатії або люди які готові четверть століття платити крадит. Їжа теж гімном, був минулого літа в Європі, південних братушок можна впізнати з тисячі інших людей. Не буду писати про скрєпи , але духовності в них реально мало. Фейкова посмішка, ходіння по головам заради кар'єри та і просто похуїзм на все. Моя хата з краю це про США, про те що в сусідньому районі негри стріляють один одного ,або люди сотнями від передова дохнуть - просто по-барабану.
-
Ви дійсно не думаєте що вони дурні ? Нашому мозку дуже хочеться вірити у структуру і патерн, саме цьому дуже популярні теорії заговору . Нам страшно , не хочеться вірити взагалі, що навколо нас , дійсний , темний і страшний хаос . І так , там дурні , в голові посадили дурня . І все - жопа , біль, тлен
-
Це той самий Сєвєрний Поток? 😀
-
Ага, той самий ;)