Українська Манітоба
-
Зрозуміло що це брехня. Але це було лише питання часу. Якщо говорити об'єктивно американці тупоголові довбойоби у більшості своєї маси. І те що саме зараз цим скористались це лише констатація факту. Мага чи демократи , в масі їх електорат - дегенерати, з крайності в крайність.
-
Я не думаю що в білому домі такі дурні , що просто аби що висирають по типу фентаніла, впливу картелів на Канаду і тд. Скоріш за все це розраховано на їх електорат, в крайньому випадку суспільство відреагувало б негативно на такі новини. Чимось нагадує риторику путінізма
-
Їх освіта це гамно, при тому таке що дозволити адекватні вузи можуть лише багатії або люди які готові четверть століття платити крадит. Їжа теж гімном, був минулого літа в Європі, південних братушок можна впізнати з тисячі інших людей. Не буду писати про скрєпи , але духовності в них реально мало. Фейкова посмішка, ходіння по головам заради кар'єри та і просто похуїзм на все. Моя хата з краю це про США, про те що в сусідньому районі негри стріляють один одного ,або люди сотнями від передова дохнуть - просто по-барабану.
-
Ви дійсно не думаєте що вони дурні ? Нашому мозку дуже хочеться вірити у структуру і патерн, саме цьому дуже популярні теорії заговору . Нам страшно , не хочеться вірити взагалі, що навколо нас , дійсний , темний і страшний хаос . І так , там дурні , в голові посадили дурня . І все - жопа , біль, тлен
-
Це той самий Сєвєрний Поток? 😀
-
Ага, той самий ;)
-
А чого Lovare не добрий? Я на роботі колег присадила на Альпійські травки, пʼємо для заспокоєння нервів:) Правда недуже помогає 😁
-
В мене той самий дантист. Як до лікаря в мене до нього претензій нуль. Дуже чуйний, вічливий, завжди все зробить так, аби пацієнт вийшов задоволений. Щиро рекомендувала, та і досі рекомендую знайомим, які шукають гарного спеціаліста. І в мене так виходило, що він приймав мене завжди одну і не бігав на три кабінети. Але декілька днів тому я була записана на реставрацію зуба, і мені з клініки зателефонували запитати чи не хотіла би я прийти на день раніше, так як є «вільний час для запису». У висновку я прийшла, 25 хв чекала, ну це окей, буває. Але коли я зайшла, дантист то в мене щось глянув, то бігав до іншого пацієнта. Хоча в мене не було моментів, де я мала би посидіти поки анестезія візьме, тощо. Я просто сиділа. І він дуже швидко намагався мені все зробити. Я прям відчувала, що мене наче підганяють. Хоча на секунду, реставрація, навіть незначна, коштує $270, я би хотіла це зробити надійно і гарно естетично. В мене вперше було не дуже приємне враження після прийому. Справа, знову ж таки, не в самому дантисті, але хотілось би, щоб мені виділили той час і ресурси, за які я плачу. І не просили перенести запис, якщо насправді вільного часу для цього немає.
-
До речі, я спершу теж пішла до Алекса. Я його взагалі секунду бачила, привіт як справи, побіг до іншого пацієнта, прибіг, побіг, зробив так сяк і до побачення. Коли я сказала одразу, що мені не подобається реставрація, мені відповіли, що може звикну, може так здається, «походи так пару тижнів подивишся». Я сказала про це вже на ресепшині і попросила надати мені іншого дантиста аби це виправити. Вони швидко зреагували і погодилися, тому що реставрація відверто була не ок. Тому власне я і перейшла до Синджина. Та це лише мій досвід, не кажу, що доктор Алекс якийсь поганий дантист, скоріше за все до нього попала велика хвиля українців, які шукати україномовного стоматолога і він дійсно розривається між записами. Хоча це не абсолютно не виправдовує те, що хтось отримує незадовільний результат від прийому. Питання швидше до організації та розподілу часу на пацієнтів, та і кількості пацієнтів теж. Тому я теж буду притримуватися думки, що один запис - один пацієнт.