Українська Манітоба
-
До речі, я спершу теж пішла до Алекса. Я його взагалі секунду бачила, привіт як справи, побіг до іншого пацієнта, прибіг, побіг, зробив так сяк і до побачення. Коли я сказала одразу, що мені не подобається реставрація, мені відповіли, що може звикну, може так здається, «походи так пару тижнів подивишся». Я сказала про це вже на ресепшині і попросила надати мені іншого дантиста аби це виправити. Вони швидко зреагували і погодилися, тому що реставрація відверто була не ок. Тому власне я і перейшла до Синджина. Та це лише мій досвід, не кажу, що доктор Алекс якийсь поганий дантист, скоріше за все до нього попала велика хвиля українців, які шукати україномовного стоматолога і він дійсно розривається між записами. Хоча це не абсолютно не виправдовує те, що хтось отримує незадовільний результат від прийому. Питання швидше до організації та розподілу часу на пацієнтів, та і кількості пацієнтів теж. Тому я теж буду притримуватися думки, що один запис - один пацієнт.
-
Я після 2 років нормального чаю як спробував цей ловаре, передоз зловив хімікатів і чуть у кому не впав🌝 Боже як я цю хрінь пив раніше з задоволенням😅 Чай зі смаком свічок з bath&body works🤩
-
-
Несправедливо якось, за такий труд 20 це дуже мало😔
-
Скажіть, будь ласка, що таке Additional charge for order delivery id і за що це мене раптово чарджнули? 🙄
-
Це яка сфера? Дуже мало якось.
-
На слові ефективний лапки треба🌝 Таких «менеджерів» гнати треба у МакДональдс, це максимум що вони здатні менеджити, щоб котлетки крутились. А потім керівництво компанії таке «А чого в нас продуктивність -50% і всі нормальні сотрудники звалили до конкурентів🥺»
-
І це у мене ще підписка, без підписки було би ще штук 20) Ви знаєте що це за 31.31?
-
ось шо найшов So I just did a text with Instacart bot. It said the additional charge for delivery id is if you place additional items in your cart after you hit checkout, or if they had to replace something with a higher price that is what those charges are. If you look at your receipt it still adds up to the original amount but it's broken down to show that difference. It kind of threw me too. www.reddit.com/r/instacart/comments/14br8dq/has_anyone_else_noticed_recently_instacart_adding/
-
Instacart. Але половина їхніх fees - це те, що ми платимо в магазині також, тут фактично тільки чайові і збір за сервіс, а пріоріті я замовила спеціальна, бо їжа сама себе не приготує 😁