Українська Манітоба
-
ось шо найшов So I just did a text with Instacart bot. It said the additional charge for delivery id is if you place additional items in your cart after you hit checkout, or if they had to replace something with a higher price that is what those charges are. If you look at your receipt it still adds up to the original amount but it's broken down to show that difference. It kind of threw me too. www.reddit.com/r/instacart/comments/14br8dq/has_anyone_else_noticed_recently_instacart_adding/
-
Instacart. Але половина їхніх fees - це те, що ми платимо в магазині також, тут фактично тільки чайові і збір за сервіс, а пріоріті я замовила спеціальна, бо їжа сама себе не приготує 😁
-
Аргумент!
-
Я підписана з травня на них, сьогодні була перша доставка на нову адресу, але 30 доларів за зміну адреси - я навіть не вірю 😁 я подумала, може це щось таке важливе, щоб знати на майбутнє, що якщо тепер кожен замовлення так чарджиметься)
-
Я так пішла перший раз тут до дантиста і потрібно було канал лікувати. Я пролежала в кріслі 4,5 години . І це був тільки 1 зуб . Отак лікар теж бігав від пацієнта до пацієнта, підколював анастезію бо вона виходила . Пропила ліки після лікування , а зуб так і болів. і вже як результат 1,5 місяці ходжу з ниючою біллю бо немає тупо місця куди меня впихнути . Я не розумію цього бігання від пацієнта до пацієнта . я була здивована. Можливо можна було б і полікувати нормально той канал коли лікар сфокусований на 1 пацієнті. Ну і зрозуміло що треба перероблювати цей зуб але вже бажання йти до цього лікаря не має нажаль
-
Дякую дуже! Будьте прокляті ті додаткові креветки 😏 я дійсно поклала їх в корзину після оформлення замовлення, але його ще навіть не почали закуповувати. Штош
-
Сумна історія 🥺 Знаєте, в мене в Україні був один стоматолог який мені нерв в зубі вбивав тиждень і ще тиждень потім без анестезії (!) той нерв витягував, ледь не щодня по хв 10-20 я в нього сиділа. На жаль, у студентські роки, у мене не було коштів піти в приватну клініку, тільки не знаю чому я просто не змінила лікаря. Він мені у висновку ще й не до кінця запломбував ті канали, поставив пломбу і не сказав, що треба буде замінити коронкою. Я так і ходила декілька років, поки не попала на огляд на нормального стоматолога. На щастя не боліло нічого весь цей час. Але я досі пам’ятаю як мені ті нерви діставали Тому дійсно дуже важливо знайти гарного спеціаліста і одразу повідомляти коли щось не так, і змінювати за потреби
-
Залежить від категорії і від магазину, ціни більші не не все і не всюди. Замовлення, привезені з No Frills, коштують так само, як в магазині, наприклад. Ну і чесно, зекономлений час та можливість не ходити в ці стори роблять життя набагато кращим, це коштує більше, ніж вони навіть беруть
-
До речі, не тільки про поганий досвід і не тільки про зуби. Хто ще, як я, має поганий зір то можу порекомендувати Bright Eye Care. Я звернулася до них тому що у мене зʼявилися світлові спалахи в оці, хоча оптометрист більше відповідає за перевірку і корекцію зору, та він оглянув моє око. Я була здивована, що 50% eye exam покрила Manitoba health, певно тому що я звернулася з конкретною проблемою, а не просто перевірити зір. Лікар детально все розпитував і ретельно перевірив зір. І був правий поставивши мені діагноз очна мігрень🥲 При виборі оправи мені ніхто нічого не навʼязував, я обирала все сама і просила лише зорієнтувати по вартості. На деякі бренди є спец. пропозиції, знижки. У висновку вийшла дуже задоволена, окуляри обійшлися в 2-3 дешевше чим я раніше цікавилася в інших оптиках + напряму працюють з більшістю страхових компаній. А з контактним лінзам я вже 3-й рік покірна Костко. Так як в мене зір падає досі, в мене буває залишається упакування з лінзами, які мені більше не підходять по діопріям, якщо упакування не відкривалося, то спокійно обмінюють на нові, сильніші, лінзи.