Українська Манітоба
-
Так, дякую, була там. Поїхала після того, як спалахи стали сильніші і не проходили вже з тиждень. Якраз боялася, щоб це не було відшарування скловидного тіла або сітківки. Там сказали, що це не нагально і відправили в Манітоба клінік, взагалі не дивилися. В клініці офтальмолог підтвердив таки очну мігрень. Сказав око виглядає здоровим. Сказав прийти через 6 тижнів ще раз подивитися. 2,5 тижні минуло відтоді як почалося, досі страждаю коли виникає сильний спалах і опісля страшна головна біль 😢
-
🤨 це прям дивно…. Може ще раз звернутись? Сказати, що посилились симптоми. У мене не спалахи були, а виникли floaters, вони як раз у парі зі спалахами вважаються прям сигналом для обстеження, коли форму заповнювала, писала, що була лазерна корекція сітківки (підозра на відшарування) 10 років назад, можливо через це вони і прийняли в той же день… Спробуйте ще раз, щоб точно впевнитись.
-
Я теж здивувалася, трохи дивний лікар був, спитався чого я взагалі прийшла.. сказав, що набере в Манітоба клінік аби там прийняв офтальмолог і обстежив, з каплями для розширення зіниць і тп Я думала, чесно кажуть, що мені у тій клініці одразу це зроблять. Мені аж незручно стало, наче я потурбувала лікаря від реально серйозних проблем. Але мені ось оптометрист той дивився око з каплями, і цей офтальмолог з манітоба клінік. Сказали те саме. Ну останній добавив, що це можее призвести до чогось гіршого, але поки нічого зробити з цим не можна. З порад - нічого. Лише прийти за декілька тижнів. Трохи лячно просто чекати а може буде гірше🙄 Ну я намагаюсь при приступах знімати окуляри, йти лежати в темряву хв 10. Трохи легше стає, але не завжди. На роботі, звісно, такого дозволити собі не можу
-
В мене ніколи не було нічого подібного. Просто міопія, навіть без астигматизму абощо У мене прям спалах, однієї форми і в одному місці перед оком. Так наче на сонце чи на лампочку довго дивилася і потім мигає. Тільки у мене це не змінюється і не зникає за декілька хвилин, як у випадку з просто від яскравого світла
-
Та ну ні 😁 ну чувачок просто купив пакет і податок заплатив, от уже і 2 fee)))