Українська Манітоба
-
В мене ніколи не було нічого подібного. Просто міопія, навіть без астигматизму абощо У мене прям спалах, однієї форми і в одному місці перед оком. Так наче на сонце чи на лампочку довго дивилася і потім мигає. Тільки у мене це не змінюється і не зникає за декілька хвилин, як у випадку з просто від яскравого світла
-
Та ну ні 😁 ну чувачок просто купив пакет і податок заплатив, от уже і 2 fee)))
-
та учбове ж, я ніяк не зберуся здати тест. а зараз у мене залишилося 2 місяці wp і до нового ніхто мені права не видасть взагалі)
-
Аналогічна ситуація, в лютому 24 перевіряв зір , виписали рецепт, почав носити нові окуляри, в грудні того ж року пішов знову так як бачу що щось не то, за 10 місяців праве око впало на 0.75 ліве на 0.25. Також як був у оптометриста, задавав питання, чому так сильно впало, відповіді не отримав, сказала " ну ось, новий рецепт, купляй окуляри і носи". Запитав чи можна якесь направлення взяти до лікаря щоб перевірити, отримав відмову так як вона не бачить сенсу давати те направлення. В понеділок буде як два роки в Канаді, за цей час праве око впало на 1.5 , ліве на 0.75. хоча раніше такого сильно перепаду не було 🤔
-
Я без авто ж просто поки що) І доки я не знала про Instacart, моє життя було сумною історією носіння через річку по 30 яєць 😁 Я не хочу повертатись в те життя)