Українська Манітоба
-
Та ну ні 😁 ну чувачок просто купив пакет і податок заплатив, от уже і 2 fee)))
-
та учбове ж, я ніяк не зберуся здати тест. а зараз у мене залишилося 2 місяці wp і до нового ніхто мені права не видасть взагалі)
-
Аналогічна ситуація, в лютому 24 перевіряв зір , виписали рецепт, почав носити нові окуляри, в грудні того ж року пішов знову так як бачу що щось не то, за 10 місяців праве око впало на 0.75 ліве на 0.25. Також як був у оптометриста, задавав питання, чому так сильно впало, відповіді не отримав, сказала " ну ось, новий рецепт, купляй окуляри і носи". Запитав чи можна якесь направлення взяти до лікаря щоб перевірити, отримав відмову так як вона не бачить сенсу давати те направлення. В понеділок буде як два роки в Канаді, за цей час праве око впало на 1.5 , ліве на 0.75. хоча раніше такого сильно перепаду не було 🤔
-
Я без авто ж просто поки що) І доки я не знала про Instacart, моє життя було сумною історією носіння через річку по 30 яєць 😁 Я не хочу повертатись в те життя)
-
Ні, бо це не є realized capital gain
-
А їх не треба сидіти чекати вдома цілий день?
-
Він для костко норм, там є пару позицій яких ніде нема, але заради пачки сиру раз в 3 місяці мембершип брати це перебор🌝
-
Тут по суті фі тільки 2 штуки - за сервіс і за пріоріті (пріоріті опціональне, просто мені треба було терміново). Основних фі тут немає, бо у мене підписка. 2 фі - це пакет) Плюс чайові і два податки. І незрозуміла фігня в 31 долар 🌝 Поки я це все писала, цей сервіс перестав здаватися мені привабливим)
-
Краще беріть у nofrills чи real Canadian superstore напряму через сайт. Не привезуть за годину, але якщо на наступний день брати то норм, доставка буде 0 на місяць та ще 25-35к пойнтів накидцють завжди за «повернення» чи новий аккаунт. Я так 2 акаунти маю на household та між ними місяць на місяць переходжу якщо що🌝 500 баксів так за 2 роки пойнтами цими накидали, це звісно не airmiles де по 300-400 на 1 акції можна винести за день, але теж нехай буде🤩
-
мені з доларами возять ароматичну сіль по 10 кг, вона там просто найкраща, це дуже важко самій принести все навіть якби було авто)
-
ні-ні, там про основну транзакцію так само пише, все що в чеку, то вони дійсно знімуть, то я вже знаю. ну добре, буду уточнятися у них, що ж
-
Небезпечний магазин, зайшов за якось фігнею за 3 бакса, вийшов з 10 фігнями по 3 баксу 😅
-
Ясно, дякую!