Українська Манітоба
-
мені з доларами возять ароматичну сіль по 10 кг, вона там просто найкраща, це дуже важко самій принести все навіть якби було авто)
-
ні-ні, там про основну транзакцію так само пише, все що в чеку, то вони дійсно знімуть, то я вже знаю. ну добре, буду уточнятися у них, що ж
-
Небезпечний магазин, зайшов за якось фігнею за 3 бакса, вийшов з 10 фігнями по 3 баксу 😅
-
Ясно, дякую!
-
Там обираєш час доставки просто, не рандом час
-
Instacart також возить з Доларами 🥺
-
Мені під дверь кидали, двері у дім відкрив їм з телефону і все.
-
Оце сольове паті я розумію🤩
-
Opportunities will always come your way but if you have already accepted defeat, you might not get to see what life has in store for you. Thank you. 👇👇👇👇👇👇 @Trade_with_SaberDecir @Trade_with_SaberDecir
-
Я теж помітив, що зір значно погіршився після переїзду до Канади, хоча в Україні проводив перед монітором по 12-14 годин на день
-
www.facebook.com/share/p/1VP4TUJ8JZ/?mibextid=wwXIfr
-
Мені двічі за мій довгий шлях носіння окулярів виписували не правильно окуляри. Але це практично одразу відчувається. Шкода, у підлітковому віці мені зір на одному оці зіпсували, бо виписали однакові діопрії на два ока, хоча одне в мене бачило на 0,25 краще. Я тут останній раз якраз у Bright eye care з різницею у 2 тижні попросила оптометриста перевірити мені зір ще раз, бо перший раз через спалахи в оці я не була впевнена, що мені все підібрали правильно. І лише після другої перевірки я замовила вже окуляри. Також багато оптометристів покладаються лише на те, що їм показує апарат. Мені ось показало -6 (я прийшла з -4,5), але з додатковими перевірками з лінзами різних діоптрій, все таки у мене -4,75. І мені правда так комфортно, з -6 у мене розкололась би голова просто одразу Треба довіряти своїм відчуттям і комфорту теж
-
Це ще залежить від оптометриста який перевіряв Вони буває часто накручують зайвого Я б сходила ще до іншого