Українська Манітоба
-
Там обираєш час доставки просто, не рандом час
-
Instacart також возить з Доларами 🥺
-
Мені під дверь кидали, двері у дім відкрив їм з телефону і все.
-
Оце сольове паті я розумію🤩
-
Opportunities will always come your way but if you have already accepted defeat, you might not get to see what life has in store for you. Thank you. 👇👇👇👇👇👇 @Trade_with_SaberDecir @Trade_with_SaberDecir
-
Я теж помітив, що зір значно погіршився після переїзду до Канади, хоча в Україні проводив перед монітором по 12-14 годин на день
-
www.facebook.com/share/p/1VP4TUJ8JZ/?mibextid=wwXIfr
-
Мені двічі за мій довгий шлях носіння окулярів виписували не правильно окуляри. Але це практично одразу відчувається. Шкода, у підлітковому віці мені зір на одному оці зіпсували, бо виписали однакові діопрії на два ока, хоча одне в мене бачило на 0,25 краще. Я тут останній раз якраз у Bright eye care з різницею у 2 тижні попросила оптометриста перевірити мені зір ще раз, бо перший раз через спалахи в оці я не була впевнена, що мені все підібрали правильно. І лише після другої перевірки я замовила вже окуляри. Також багато оптометристів покладаються лише на те, що їм показує апарат. Мені ось показало -6 (я прийшла з -4,5), але з додатковими перевірками з лінзами різних діоптрій, все таки у мене -4,75. І мені правда так комфортно, з -6 у мене розкололась би голова просто одразу Треба довіряти своїм відчуттям і комфорту теж
-
Це ще залежить від оптометриста який перевіряв Вони буває часто накручують зайвого Я б сходила ще до іншого
-
Якби ж все було так просто 😁 Я був у сімейного, запитав за направлення, він мені сказав що таке направлення він не дає, іди до оптометриста. Запитав знову у оптометриста, той сказав що не бачить сенсу давати направлення
-
На питання чому в Канаді погіршується зір найбільш цікавий пункт 2. По вологість повітря взимку в приміщенні може падати до 20-25%…. Є кілька можливих причин, чому ваш зір міг погіршитися після переїзду до Канади: 1. Зміна способу життя – Якщо ви стали більше працювати за комп’ютером, читати або проводити час у приміщенні з поганим освітленням, це могло вплинути на ваш зір. 2. Кліматичні умови – В Канаді сухіший клімат, особливо взимку, коли працює опалення. Це може спричиняти сухість очей, дискомфорт і погіршення зору. 3. Стрес та адаптація – Еміграція – це стрес, який може викликати фізичні проблеми, включаючи погіршення зору. 4. Дефіцит вітамінів – Раціон харчування змінився, і, можливо, ви отримуєте менше вітамінів A, C, E та групи B, які важливі для здоров’я очей. 5. Перевтома – Ви працюєте по 10 годин на день на ногах, що може викликати загальну втому організму, включаючи втому очей. 6. Вікові зміни – У 35 років зір може почати змінюватися природним чином (наприклад, пресбіопія – вікове погіршення зору вблизь).