Українська Манітоба
-
До речі, деякі імміграційні консультанти рекомендують використовувати цей аргумент для прискорення розгляду імміграційної заявки - що довгий час очікування робить тебе психологічно нестабільним і ти страждаєш. В той час як інші консультанти кажуть, що з такою аргументацією піар можна взагалі не отримати, адже Канаді не потрібні нестабільні люди)
-
“Я і так нестабільна, а ви тільки погіршуєте ситуацію!» як варіант)
-
Було би ще непогано якби це працювало коли ти влаштовуєшся на роботу 😁
-
Ще додам робота на вулиці, я працюю на дахах, так в літку не можливо без окулярів, дуже сильно світить сонце не так як в Україні, окуляри обов’язково, не даремно всі канадійці носять окуляри.
-
Якщо спробуєте, розкажіть)
-
А можна мені іншого офіцера? 😁
-
Вчора був наймасованіший обстріл Добропілля, Донецька область( Житлові будинки. 11 людей загинуло, більше 40 поранено. Загинула моя сусідка (керувала відділенням НП в Добропіллі), її чоловік в дуже тяжкому стані. Залишився син дорослий. Жахливо((( Обстріляли Іскандером, потім через 20-30 хвилин Торнадо, потім БПЛА, коли працювали рятувальники. Сьогодні день жалоби в Донецькій області, хоча направду там майже кожен день такий(((
-
Доречі, мені канадці радили таким чином вибивати собі підвищення ЗП, типу підходиш до шефа періодично, і говориш що не можеш спати поки ви не стабілізуєте мою зарплатню. Сумніваюся що це саме так працює, але чому б не спробувати 🤔😁
-
Співчуваю Вам щиро😥 Це просто жахливо, що там зараз робиться😢
-
Але ж треба щоб був твій єдиний собутильник, а як тоді без аплікації🤷 Треба щоб людина розписала о собі, після якої кількості пʼяніє, які пісні починає співати, які теми для обговорення їй найцікавіші коли випʼє, скільки разів в тиждень і як надовго може з вами пити. І таке інше. Хто там програміст, ось вам ідея для старт апу, думаю апка взлетить🙃
-
Бояться, що десь буде гірше з житловими умовами і дуже багато «чіпляються» за будинок (чи інші матеріальні речі), який будували все своє життя, особливо старше покоління