Українська Манітоба
-
Вітаю наших чарівних жінок зі святом весни! Бажаю вам бути бути такими ж чарівними, коханими і жаданими ще багато багато років на радість нам! До уваги гравців! Повідомляю про те, що на численні прохання сьогоднішні ігри переносяться на завтра! За додатковою інформацією про час і місце проведення наших заходів пишіть мені у особисті повідомлення.
-
Приклад сервісу у Вінніпегу- кілька тижнів тому ми з чоловіком ходили на вечерю до Keg. Зробили бронювання, але коли прийшли, ми ще чекали 20 хв щоб нас посадили за столик. Ресторан був дуже зайнятий людьми, тому напевно і була затримка. Після візиту нам прийшов survey, як завжди, який я заповнила, і написала що все було ок, окрім того що ми чекали 20 хв. Сьогодні у пошті нам прийшов gift certificate на $50 і лист з вибаченням від менеджера
-
www.instagram.com/p/DGyhlOhOJZm/?igsh=MWVvdDYwMGN6dWV4bQ==
-
-
Мені покрила хелс кард 50%, але я не тільки перевірити зір прийшла, а також через спалахи в оці. Хоча фактично це був звичайний eye exam + розширювали зіниці оглянути детальніше око. Скоріше за все саме офтальмолог мав би цим займатися. Та на рецепції сказали, що інколи такі випадки манітоба хелс покриває і в оптометриста. Я про це навіть не знала)