Українська Манітоба
-
18 Березня? Якщо повертати чи є якісь умови щодо стану, на знаєте?
-
так що я діяв виключно з математичноі сторони. Але не жалую що взяв ліз на свій телефон, який буду викупати, бо мені він став в 900, замість 1400) а той що буду повертати, то дружина просто убила акб за 2 роки)))тому поверну його назад...
-
в ккінці виходить 90 баксівв і телефон мій через два роки, або 85 і повинен буду ще 600 щоб його забрати
-
Бачив в групі оголошення що 50 зв'язок і 5 чи 10 за ліз телефону. От думаю чи підписуватись чи буде десь сюрприз
-
ні, то не так. Звязок по контракту будет від 70) я вже питав. то 50, якщо з Вашим телефоном і потім якщо захочете купити будете повинні десь 1100 за телефон)
-
Сьогодні майже уся Канада перейшла на літній час. Ось провінції та території, які переходять на літній час: - Alberta - British Columbia (excluding some eastern, northeastern, and southeastern regions) - Manitoba - New Brunswick - Newfoundland and Labrador - Northwest Territories - Nova Scotia - Nunavut (excluding Southampton Island) - Ontario (excluding some northwestern regions) - Prince Edward Island - Quebec (excluding eastern Quebec) - Some parts in eastern and western Saskatchewan
-
Так! Завжди працювало
-
Друзі, чи SHO coffee bar працює по неділях? Планую туди навідатися десь о 11:30 ранку.
-
Серйозно ? Коли ?
-
Тепер чекаємо поки білоруси відкриють кафе🤤
-
Яка краса, нарешті кафешка українська нормальна🤩
-
Та дуже дешево, ціни як у Києві, це перемога🤤
-
Ну деруни гарні точно будуть😀 Картопля у Канаді 12/10, тому питання тільки у рецептурі🤤
-
Чому білоруси? Що у них цікаве?
-
А яку картоплю ви купуєте. Бо мені якась вся не смачна
-
У білорусів драники, і вони якраз здається такі як тут роблять у Taste of Ukraine і у цьому новому ресторані. Саме тому я і сказала що це не зовсім українські деруни/пляцки
-
Зрозумів, а я подумав що ви мали на увазі що деруні ні як справжні, і щось ближче до локального hashbrown в них. Ніколи не коштував пляцки, не знаю як вони на смак та текстуру😀
-
Да різну брав, мені більше всього у магазинах loblaws червона подобається. Якщо щось нестантартне то sweet potatoes прикольно, на пюрешку смачно🤤
-
В костко жовта картопля найбільше подобається, yukon gold сорт називається
-
Ось тут більш менш подібно, я б давала менше борошна і робила тоншими;-)m.youtube.com/watch?v=hYyvxyCfufI
22 Jan 2023, 08:02
237268/239100
5 minutes ago