Українська Манітоба
-
Та дуже дешево, ціни як у Києві, це перемога🤤
-
Ну деруни гарні точно будуть😀 Картопля у Канаді 12/10, тому питання тільки у рецептурі🤤
-
Зрозумів, а я подумав що ви мали на увазі що деруні ні як справжні, і щось ближче до локального hashbrown в них. Ніколи не коштував пляцки, не знаю як вони на смак та текстуру😀
-
Да різну брав, мені більше всього у магазинах loblaws червона подобається. Якщо щось нестантартне то sweet potatoes прикольно, на пюрешку смачно🤤
-
Дуже гарне питання, то треба вінніпежських питати, @smith1988 коли?
-
Виїжаєте на highway 1 і 1300км прямо😂, житло на airbnb доступне. Зробіть дозаправку в Брендоні, скуштуйте українських вареників, ну а наступні вже дивіться де вам зручно, я на каву в реджайну заїжджав і в мідісон хат
-
У Регіні пару годин нема де погуляти?
-
Ми до Калгарі доїжджає о за 12 год, навіть взимку, без ночівлі. Зупиняємось на каву та lunch, вечеря вже у Калгарі. Дорога дуже легка, йде прямо, їхати без проблем. Нічого цікавого по дорозі немає, тому краще вже за день доїхати і довше в Калгарі побути
-
Ілон піймав зірку з неба та думає, що він бог. Йому надали шматок влади, як відплата за те, що він закинув сотні мільонів доларів на вибори Трампа. Зараз білий дім думає, як й надалі давати Маску це відчуття влади, але щоб він не плутався під ногами. Бачу, як майже кожного дня приходиться "підчищати" за Маском після кожного його висеру)
-
А Калгарі це великий Вінніпег😀