Українська Манітоба
-
Ну там широкий він. Хоч у якусь сторону 100, давайте так 🌝
-
То все для бідняків, мене таке цікавить 😂
-
Так, звісно. Років 7-8 тому Пласт мав 2-тижневий літній табір в тих краях. Тоді пластуни з усієї Канади з"їхались. Це ще одна перевага Пласту в Канаді: діти можуть відвідати досить віддалені куточки Канади, познайомитись з її природою. Зазвичай, в такі далекі краї не поїдеш сам.
-
Без Обмежень будуть у Вінніпезі в рамках свого туру www.ticketleap.events/tickets/molokocompany/BO2025Winnipeg
-
У них все смачне. Також якщо все добре піде то скоро від Галі Балуваної відкриються і паб/бари в Канаді
-
В мене їх реклама лізе часто, трішки дорого🌝 Поки хочу просто у Churchill доїхати, але і там рахував 6-8к треба буде мінімум 🙂
-
Недавно було soft opening, а 22 їдемо до Брендона на їхнє офіційне відкриття. Їдемо підтримати партнерів бо франшизі та отримати/поділитись досвідом щоб вже скоро відкрити локацію у Вінніпезі
-
Гарно, але і біля Pinawa купа гарних водоспадів не гірше, а їхати усього годину та пару хвилин від вінні🤩
-
Не знаю, як вони це планують. Але в них навіть на офіційному сайті на жовтень запланований тур Північною Америкою.
-
Може наступної зимою🤩 Хочу їхати на потязі 40 годин через ліс де тільки медведі з зайцями і бувають🥰
-
Так вони без обмежень же🙂