Українська Манітоба
-
відразу скажу, що враження найпозитивніші. Все, що ми замовили – було дуже смачним, цей смак був не магазину, а смак – домашньої їжі в Україні, у сім'ї, де всі люблять одне одного та намагаються зробити для коханих щось смачне. Це справді смак батькiвського дому в Україні. я замовила вареники з вишнею та сирники, 2 сирники з чотирьох забрав син (сказав, що смак як уві сні😁, дуже смачнi). Вареники з вишнею - вище всiх похвал. Ще замовляли пельменi, грибний суп( чоловiку дуже сподобався), млинцi з м'ясом, деруни. Напої - квас ( як вдома, супер), морс та сiк. Ще вiд шефа дали три кульки сала-їх варто спробувати. музика грала українська, причому пісні часу, коли я навчалася в університеті, десь 2005-2007, Скрябін, Океан Ельзи. Кафе, яке повертає у минуле на 18-20 років тому, коли війни не було, і ми досі не були тими дорослими, якими стали зараз.
-
Доброго вечора ) можливо хтось летить в Україну цього місяця і може взяти маленьку передачуу? Відгукніться будь-ласка!
-
В скільки обійшлося, щоб наїстися?
-
Моєму Малому з бабусею та матір'ю не звезло 😂
-
Якщощо, то French fries and steak
-
Я ото малого вирішила туди зводити, дуже цікаво, чи буде він щось їсти чи ні)))) Показала йому фото, він щось не дуже excited lol
-
Добро маркет. В двох коровах все по розгрібали. 2 щуки залишили
-
Якось цікаво в чаті перейшли від хейту до прийняття Добромаркету та їх закладу 😏
-
Та це зрозуміло Я трохи не про те 🌚