Українська Манітоба
-
А шо там з Sho? 🤣
-
Просто замітила цікаву тенденцію. Дякую ☺️
-
Буває, усі ми колись робили якусь діч😀
-
Ну він типу прям до 22 чи 23го року коли війна вже по суті була багато років і типу він досить дорослий чоловік, не молодь, тобто типу вже мав якесь уявлення життя. Хз, я його просто як особистість не люблю бо тут колись з ним в чаті срач був і хтось його питав за рашку, він шось не зрозумів питання того і я котра просто читала весь цей чат йому пояснила що мала на увазі інша людина типу переформулювала питання. А цей чєл на мене стригерився і понеслося гівно по трубах.
-
Таки -так. Цьогоріч донька має їхати у Британську Колумбію)
-
Трамп все життя в США живе, а підтримує росію. Деколи люди не мають вибору, наприклад, виїхати із Криму і все там залишити. Це нам легко те говорити, хто не був у тій безпосередній ситуації. Наприклад, діти-україні, які жили у Криму у віці 10-16 років. Який вони мали вихід, якщо батьки були за росію? От дехто і скористався шансом поїхати до Канади як українець. Щодо Добромаркету, то якби самі ж українці НЕ купували рос товари, то власники б їх не завозили. Я там не був 3 роки, можливо і немає вже рос товарів, не знаю. Але власники точно донатять на ЗСУ.
-
Тетерів вишневий би🌝
-
200%, колеги знають різні блюда хоч вʼєтнамської, хоч філіппінською(колеги взагалі етнічно європейці), а про українську кухню pierogis та все. При тому що тут купа населення з українськими корнями, а закладів майже немає. Можливо так вийшло, бо більшість етнічних українців просто готують все вдома, коли таж сама азійська кухня, в них в культурі більшість ходить кудись їсти а не готує вдома собі, тому і багато закладів повідкривали тут.