Українська Манітоба
-
Ну він типу прям до 22 чи 23го року коли війна вже по суті була багато років і типу він досить дорослий чоловік, не молодь, тобто типу вже мав якесь уявлення життя. Хз, я його просто як особистість не люблю бо тут колись з ним в чаті срач був і хтось його питав за рашку, він шось не зрозумів питання того і я котра просто читала весь цей чат йому пояснила що мала на увазі інша людина типу переформулювала питання. А цей чєл на мене стригерився і понеслося гівно по трубах.
-
Таки -так. Цьогоріч донька має їхати у Британську Колумбію)
-
Трамп все життя в США живе, а підтримує росію. Деколи люди не мають вибору, наприклад, виїхати із Криму і все там залишити. Це нам легко те говорити, хто не був у тій безпосередній ситуації. Наприклад, діти-україні, які жили у Криму у віці 10-16 років. Який вони мали вихід, якщо батьки були за росію? От дехто і скористався шансом поїхати до Канади як українець. Щодо Добромаркету, то якби самі ж українці НЕ купували рос товари, то власники б їх не завозили. Я там не був 3 роки, можливо і немає вже рос товарів, не знаю. Але власники точно донатять на ЗСУ.
-
Тетерів вишневий би🌝
-
200%, колеги знають різні блюда хоч вʼєтнамської, хоч філіппінською(колеги взагалі етнічно європейці), а про українську кухню pierogis та все. При тому що тут купа населення з українськими корнями, а закладів майже немає. Можливо так вийшло, бо більшість етнічних українців просто готують все вдома, коли таж сама азійська кухня, в них в культурі більшість ходить кудись їсти а не готує вдома собі, тому і багато закладів повідкривали тут.
-
Питання не по темi. Чоловiк хоче подавати свою податкову декларацiю окремо, бо думає, що інший бухгалтер порахує йому більше повернення, що наш бухгалтер щось не зрозумів. Як це краще зробити? виходить, я буду в одного бухгалтера, а він у іншого. мені вже все порахували, а чоловікові ще ні, чекають на документи з роботи.
-
Ну от, шкода що одні вареники 95% знають. Особисто це даже не топ 5, да і 10 страв буде😅