Українська Манітоба
-
Якщо цей сендвіч бам-мі то я знаю🤩
-
А ми сходили до японського ресторану Ichiban, у малого день народження, там з шоу програмою і повар перед вами на столі готує прям Для одного разу сходити норм, їжі дуже багато
-
Ми теж були сьогодні, дуже смачно 🔥 P.S: беріть одну порцію сала на стіл 😄
-
Можете і так рахувати, якщо є бажання. Однак, поки немає інформації про кожного члена подружжя, ви не зможете нормально порахувати. Фішка в подачі членів подружжя разом в тому, що можна відразу перекинути різні податкові кредити з одного на іншого там, де це має сенс. Це можна зробити і кожному окремо, якщо є інформація по кожному члену подружжя.
-
чоловікові ще не прийшла інформація щодо відрахувань на savings від його компанії, бухгалтер сказала, що в принципі можна і без них порахувати, але тоді у чоловіка буквально пару сотень доларів повернення. У його колеги кілька тисяч, і він не може повірити, що все правильно пораховано. Каже, що наш помилився.
-
Не ризикну засуджувати і вже не бачу сенсу колупатися у його мотивації і біографії, головне — що він робить зараз. Бо надивилась у одному тільки Вінніпезі персонажів, що начебто ніякими зв'язками з росією не замарані, приїхали з України, ну чи з дружньої Польщі. Але вони не те що не донатять і не приймають участі в інших активностях, — вони чорноротять про Україну, заливаючи в вуха канадцям і іноземцям бридоту. Ненавидять і свідомо шкодять Україні як можуть. На фоні тих ідіотів у мене до цієї людини питань нема