Українська Манітоба
-
Я займаюся в скайпі ще, ви додалися по лінку який Вам надіслали?
-
Торонто? Калгарі? Розкрийте таємницю:)
-
Я готуюсь до рідінгу так: беру книжку, яку читав років 5 тому ру/укр мовою і читаю її англійською зараз. Дуже доьре допомогає запам'ятовувати нові фрази та вирази
-
Я свого часу пропустила тест у веларк, а зараз могла б займатися в ред рівер і знати класно англ...
-
Я просто думав там буде хоч більш менш структуровано все, типу хоч якась програма по якій можна займатися, а по факту нічого не працює... А на живі уроки чи то онлайн чи то офлайн я не встигаю🤪
-
Мабуть треба проситися назад на офлайн уроки😁
-
Якщо комусь цікаво, я ділюсь в інсті виразами, ідіомами, прислів'ями, віршиками і т.д., які нам дають на курсах ЕЕSE від веларк. Дуже подобається, дуже цікаво ) заглядайте якщо що @milashyk.
-
Ну трохи швидко тут їздять, навіть по слизькій дорозі. Мене теж всі обганяють. По Perimeter High Way їхали 110 точно, бо я гнала 95-100, а мене всі обганяли, навіть Траки. Але то було до снігу. Зараз я боюся туди їхати😄Я в Україні казала, що от побачите як в Канаді всі дотримуються правил дорожнього руху, а тепер сама навчилася їхати максимум згідно знаків. Просто тут дороги кращі.
-
Хотіла уточнити на рахунок курсів WELARC. У них тепер он лайн система реєстрації на тест. Я заповнила форму, але ніякого підтвердження на електронку не прийшло про те що моя заявка є в системі. То так має бути? Чи в когось по іншому?
-
Торонто
-
У всіх так само. А дороги в Україні кращі, чим в Вінніпезі, напевно, клімат і морози дають про себе знати.
-
У них велике навантаження, велика черга. Мають прислати листа
-
Дівчата хто в бест вестерні хоче підзаробити?
-
Я не в Бест Вестерні,Але підзаробити не проти
-
Щось Ви такий комплімент робите коледжу, аж і у мене бажання з'явилось. Кожне заняття додає +1 CLB? 😄
-
Я чекала курси веларк з вересня, сьогодні прийшов лист
-
Раджу пройти на сайті Celpip тест по рідінгу і Ви зрозумієте що нічого не зрозуміло і просто читання книжок не допоможе.
-
Платні курси в Вінні трохи задорого
-
Так, людей капець. Викладач казала, що лише у вейтлісті ред.рівер коледжу зараз 500 людей. Через це наші заняття з 12 годин на тиждень перевели на 9.🤷♂️
-
Інтрига 🤣
22 Jan 2023, 08:02
23751/233793
19 minutes ago