Українська Манітоба
-
Ми подаємо разом, коли внесли дані за оплату садка та після шкільної групи на мене, то нам програма написала, що мій чоловік має менший заробіток, і щоб ці дані внесли йому, а не мені, за це буде повернення Але це треба робити до сабміти всіх податкових Якщо б ми робили окремо, то такого моменту упустили і не отримали +560$
-
Засуджувати чи виправдовувати, цікаве питання. Напевно кожен вже давно зробив свій вибір, хіба ні? "Воно" працює, розвивається, потік клієнтів з кожним днем збільшується. Не думаю що власнику цікаво що там про нього хто говорить, він собі робить свою справу і йому байдуже, де, хто і шо там.
-
Дуже тішить, що ми маємо таку велику українську громаду тут Дітки молодці!
-
-
Мені здалось дивним, що за оренду житла даних не було 2 роки до того було таке питання
-
Та вибір то зробили, але ж це свята справа змусити всіх навколо робити саме той ж вибір, а якщо хтось надумає думати якось інакше - зрада, гніль, твар. Мені ось цікаво , чисто поржати, ось ці всі патріоти , святі воїни добромаркету, чи перестали купувати все , що хочаб якось повʼязано з Китаєм? Європою (яка продовжує економічні звʼязки з рашкою) . Чи то тут у чаті писали , що ті ж самі дрони та ракети , які летять на Україну , мають якийсь там відсоток чогось зробденого/добутого в Канаді ? Напевно тут вже «не усьо так однозначно» 🌚 А ось дійсно класний український заклад , який промоутіт українське , робить робочі місця українцям , обовʼязково треба захейтіти за руську халву у магазині .
-
Я перечитала там все 2 рази і не знайшла. Я її відправила вже.