Українська Манітоба
-
Шо там, зрада?
-
Скоро будуть бо продають американськи товари… Куди цей світ катиться? 🤦🏻♀️
-
У мене така сама позиція, як у вас. Також я маю тут у Вінніпезі доволі близьких людей, це єврейська родина, вони 25 років живуть в Канаді і з Україною їх нічого не повʼязує. Вони донатять неймовірні суми на ЗСУ, закривають збори на машини, але ні в яку не хочуть контактувати ні з діаспорою, ні з новоприбулими українцями, тому що мають досвід некрасивого антисемітського хейту. І також ця жінка (єврейка, нагадую, яка нічого Україні не винна і може взагалі залишатися осторонь, але вона донатить і підтримує) регулярно стикається з засуджуючими поглядами в Костко за свою російську мову. Я просто не знаю, плакати чи сміятись на цьому моменті, просто навіщо створювати всьому українському суспільству таку репутацію? Хотілось би побільше адекватності і дорослості в усвідомленні того, що Украіна - держава зі складною історією протягом століть, у кожного свій досвід і свій шлях і радикалізм нам не допоможе аж ніяк. А от створити неадекватну репутацію може запросто
-
Тобто щоб той ресторан був трошки іншим , треба щоб хтось, хто відслужив у ЗСУ , поїв вареників у фуд калчер? Тоді буде доречне порівняння ? Телеграм був створений людиною, яка більше звʼязків та вплив на рашкінску економіку мала(має) ніж люди, яку закупили щось через посередника у Торонто . Ми маємо два товара , зі схожим корінням . Телеграм , і фуд калтер ресторан. Але чомусь в одному ми сидимо дуже патріотично , а в другій товар ми не ногою .
-
Оффтоп! Наш Єнотик вже почав трохи шкандибати і скоро додомку повернеться 🥹
-
Так, Franzeluța
-
Бо ми завжди переважно на пембіні скуповуємось:)
-
Як це? В сенсі? Там російські продукти?