Українська Манітоба
-
Як це? В сенсі? Там російські продукти?
-
Взагалі я зайшла написати, що у мене бакліс вилився в коробку з речима, спричинив екологічну катастрофу і зіпсував антикварний деревʼяний столик 😁 Давайте бойкотувати бакліс, доєднуйтесь, будь ласка, до мого бойкоту цієї тварі
-
В мене і канадців знайомих багато хто постійно підтримує, донатить!
-
Ще раз... Я в телеграм прийшов для того, щоб допомогти українцям, які приїхали до Канади. Я не користуюсь телеграмом для особистих цілей. Навіть на приватні повідомлення підповідаю надзвичано рідко. Телеграм-канала був створений виключно для того, щоб допомагати українцям, які почали масово їхати сюди у 2022 році. Якщо ви підтримуєте фінансування росії, хай і опосередковане, це ваша справа. Я ні.
-
Ми є такі як є…хтось категорично це сприймає хтось не дуже 🤷🏻♀️ Пізніше будемо сваритись, і зʼясовувати куди ті гроші ідуть з борща та вареника… Зараз треба триматись разом як ніколи!
-
1. Курка чи яйце 2. З корупцією треба боротись з верху чи знизу 3. Відправляють гроші русні, чи ні, купуючи їх товари. Як на мене все ясно як божий день. Коли є можливість люди це роблять. Думка про те що можна завалити економіку рашки не купуючи їх товари, без бану на державному рівні дуже наївна, і схожа на фразу класика: «нужна проста перестать стрилять». Маск зігу кинув, а його машини все ще купляють. Так менше і багато хейту, але то не канцел. А зачекайте рік-два і всі будуть купувати і не згадають яка він гидка людина 🤷♂️
-
Кіт зламав хвоста? ЗЛАМАВ ХВОСТА?