Українська Манітоба
-
Кіт зламав хвоста? ЗЛАМАВ ХВОСТА?
-
Ми не були з вами на ти)
-
Кот зламав хвоста - вже тиждень як. Це мiй кiт. нам усім потрібна єдність. справа не у варенниках, я згодна і розумію всіх, хто проти. але це не повинно стати стіною між нами, разом ми сила. п с. може господарі ресторану проти їхнього уряду, як вони ставляться до свого громадянства ми теж не знаємо.
-
Так-так, я памʼятаю)
-
Я нікого не змушував робити вибір, я свій вибір сам зробив, я навіть побував там 1 квітня, пам'ятаю цей день бо саме тоді брат отримав поранення під Авдіївкою, і вже через декілька днів почали виставляти пости, скріншоти і т.д. Багато хто при особистій зустрічі намагалися виправдовувати його, щось там розказували, але я вже зробив свій вибір. І наразі не знаю що має статися щоб я туди хоч ще раз прийшов
-
Даремно ви не ходите на івенти! Тут в чаті всі дєрзкі, а в житті при зустрічі стоять тихенько біля стіни, каву свою мішають, ніякого мордобою, стіни не в крові. Суцільна культура, високе виховання, тисячу взаємних соррі, що дихають спільним повітрям. Віриш в людство більше якось одразу
-
Після брудершафту цьомкатись же треба? 🙈
-
Дмитро я згодна з тобою… Ніби вже і не дивуюсь в якому продажному світі ми живемо, де все вирішують гроши, сила та «сильна» влада… За три роки тих санкцій що вводили США та Європа їх було недостатньо! З кожного кута ми українці про то «кричали» і що з того? Ритирочне питання. Гроші не пахнуть як то говориться. Життя людське дешевше за гроші 😞