Українська Манітоба
-
Мы зараз живемо в чудовому районі, дуже спокійно себе почуваю, але дорого і віддалено від усього.
-
Я не чула випадків розбивання машин, для себе той район розглядала, коли шукала житло. А якісь одиничні випадки можуть траплятись будь-де. В мене знайомі житло знімали на Cambridge street, у River Heights, то старий дорогий район, де є будинки по мільйону й більше. То через тиждень після заселення зʼявився якийсь зомбі під будинком, бився в двері, кричав, погрожував. Викликали поліцію ( яка приїхала через 3 години і сказала, якщо швидше, то дзвоніть і кажіть, що бачите в нього ніж). До того часу він вже пішов. Потім приходив ще 2 дні підряд. В результаті вияснили, що до того там якісь квартиранти жили до них сумнівні і то їх дружбан обкурений.
-
Так, мені через це там і сподобалось, чула, що це зручно.
-
Внесла зміни в декларацію стосовно оренди апартаментів +525$ Це ж як можна такі гроші було пропустити😡
-
-
Я дивилась, то дешевше, ніж зараз платимо. Завдання ще ускладнюється наявністю кота і хочется пралку з сушилкою в квартирі 😅
-
Я вже втомився , допоможіть будь ласка,або ссилку на відео де як заповнити гостеву візу новорожденої дитини у Канаду, з Європи , по паспорту українець . У батьків е вже відкритий ворк перміт.захожу на сайт і далі ступор , підкажіть будь ласка шановні.дякую.
-
Я жила на 1750 Pembina рік. Було супер, ніякого криміналу не було. І ще я не мала авто тоді, і гуляла там вечорами одна, вже темно було, я не боялась ніколи. Ніколи не було ніяких прецедентів. Будинок був над дорогою, але вікна були на другу сторону. То дороги не було чути
-
Дякую, трошки заспокоїли мене)