Українська Манітоба
-
Я не жив там, але на роботу напевно разів 500 туди-сюди їздив за рік, якщо в магазин забігаю то максимально швидко, стрьомно довго стояти🌝 Це єдине місце де до мене скажений якийсь докопався, на мейні ходив там і то такого не було, максимум просили монетку😅 Але біля стадіону і далі здається норм, там і чисто, і тіпочків не бачив дивних🌝
-
Поїдьте покатайтесь в тих краях пару разів. Бо бачите, різні люди - різні думки.
-
Дякую ❤️
-
Удачі в пошуках ☺️
-
Я вже там була, мені сподобалось візуально. Але ось такий відгук прочитала про будинок, де завтра маю квартиру подивитись.
-
Я шукаю для дитини , там було пусто
-
А це для тих, хто думає що за 2 роки зміниться сенат, а ще через 2 президент у сша 😉
-
Шукаємо працівників : 🔹 Помічник кухаря та хаускіпер (бажано пара) 📍 Pilot Mound 💰 $17-18/год 🏠 Допомога з житлом 🗣 Базовий рівень англійської 🔹 Механік важкої техніки 📍 Portage la Prairie 💰 $27-30/год на старті ✅ Досвід роботи обов’язковий 🗣 Англійська вище базової 🏠 Житло безкоштовно на перший час 🔹 Кузовщик 📍 Поблизу Brandon 💰 $25-32/год ✅ Досвід роботи обов’язковий 🗣 Середній рівень англійської 🔹 Помічник на фермі 📍 Rossendale 💰 $20-22/год ✅ Досвід управління тракторами та догляду за коровами 🏠 Будинок біля ферми можна орендувати за $600 🔹 Працівники тур комплексу (різноробочі або хаускіпінг) – сезонна робота 📍 Kenora, Ontario (травень-вересень) 💰 $200/день + чайові ⏳ 8-10 робочих годин 🏠 Проживання (по двоє в кімнаті) та харчування безкоштовно 🔹 Укладальник акрилових покриттів 📍 Winnipeg (травень-жовтень) 💰 $18-22/год 🚗 Власне авто – обов’язково ✅ Можна без досвіду ❗ Тільки кандидати, які відповідають вимогам, будуть сконтактовані для співбесіди. 📩 Якщо вас цікавить одна з цих вакансій, надсилайте резюме на [email protected] в заголовкі листа зазначайте на яку позицію ви подаєтесь
-
Пробуйте північ по Оттаві. Торонто і едмонтон вересень були повністю забукані, тож малоймовірно що там будуть слоти
-
Бляха, що вже у вас сталося 😢?
-
Єєєєб..ть… Я вибачаюсь але це просто пздц. 🤯 Бажаю щоб все було добре 🙏 Тримайтеся!