Українська Манітоба
-
То на Пембіні? В Олександра?
-
Я не хочу їх виправдовувати, нехай адвокат розбирається, чи були там помилки. Моя особиста думка: ймовірно, зрозуміли в процесі, що пошкодили атипово розташовану артерію, її розмір був їм невідомим, намагались впоратись, як могли. Про кроворозжижувальні засоби питали, тому що їм не видно, що відбувається всередині: могло бути пошкодження артерії, а могла бути кровотеча від медикаментозного розжиження крові (хоча про це обовʼязково мали уточнити перед втручанням). Якщо вони усвідомлювали, що пошкодили велику артерію і відправили людину додому - це самогубство, я не вірю, що лікар не підстрахувався би при такій загрозі. Але якось проявитись протягом цих днів вони мали б, їхня це вина чи ні. Ну хоча б запитати, як почувається людина
-
У Мексику, там норм лікарі і гарний сервіс🥰
-
Так медикаментозного, мабуть, не було. Якщо б артерія була невелика, все б припинилося за пару годин, оскільки кровотеча до певного обсягу є нормою при таких втручаннях
-
так навіть якшо це медикаментозне, йому не можна було додому, вони мали його у лікарню в обох випадках відправляти
-
Так, але ж вони запитали його і отримали відповідь, тобто знали в процесі, що це не воно
-
я не кажу що було. Ви сказали що вони думали медикаментозне, але і в цьому випадку йому не можна додому бо йому треба згущувачі і слідкувати за тромбами, а це тільки в лікарні
-
Там є юридична різниця - відмова від відповідальності за ефективність і лікарська помилка, яка призвела до негативних наслідків. Тому і потрібний адвокат
-
Та отож. Перед тим як іти до юриста і платити йому гроші, потрібно розуміти що саме ви хочете? Судити лікаря за malpractice- буде нереально довести. Моральну шкоду тут не компенсують, це вам не Штати. Чим краще збудуєте свій кейс, тим більші шанси. Але який саме кейс?
-
Не про цей випадок, не знаю як в стоматології, те що сталося це просто жах, і разом з тим, при багатьох операціях пацієнт підписує папірець, що він усвідомлює всі ризики, попереджений про всі можливі ускладнення і не будете мати претензій, щось типу такого. Але це не стосується, якщо лікар дійсно зробив не правильно виривання зуба
-
Дякую
-
Добрий вечір, до якого числа потрібно здати декларацію? (найманий працівник)