Українська Манітоба
-
Він ще іноді закони любить придумувати 😂
-
Я його використовую тільки коли потрібно щось красиво написати і часу немає. Але використовувати його як радника або для аналізу чогось глобального в будь-яких питаннях я б не стала. Бреше зараза, що дихає 🤭
-
Чи може хтось порадити якесь волонтерство на вихідні де молодь збирається ? (Мені 19) щоб було якесь спілкування з однолітками
-
Ага) все) і оком не моргнув)
-
You had one job
-
Я була в шоці, у мене прям паніка почалась … я навіть чоловіка покликала, щоб подивився 😂 треба було скрін зробити 🤣
-
AI посилається на human error, тепер я бачив все 😄
-
Боже я собі уявляю 😅навигадував неіснуючих авторів?
-
Підкажіть, будь ласка, як таке можна зробити? Тобто без автодепозиту відміна все рівно може бути після прийняття🥺
-
Ви ще його спитайте список книжок зробити, типу літературу по темі) ото він вам нафантазує) 😂
-
Не можуть відмінити, але можуть вам неправильно дати пароль, щоб прийняти трансфер і за ті пару хвилин поки ви будете розбиратись відмінити. Автодепозит включається в налаштуваннях онлайн банкінгу в додатку.
-
Як я Вам вдячна🌸🌸🌸 Останнє питання хто знає, де знайти те налаштування в рбс? Допоможіть, будь ласка🙏
-
Це триндець, співчуваю вашому чоловіку, мені той китаєць дві пломби робив, до нього Олександр все лікував, ну я тепер і не знаю чи іти ставити коронку після такого випадку.
-
Та немає за що. В правому нижньому кутку More потім settings і далі в списку є autodeposit registration.
-
Так він сам їх напевно і пише. Тому і пробував вам втулити. Знаєте як важко молодим невідомим авторам?;-))
-
Не, я давно його не дивилася. А шо так?
-
Якщо ваш бізнес займається експортом до США, і ви безпосередньо відчуєте "дружні" тарифи від сусіда, то ось до вашої уваги ресурс по експорту від уряду Канади. Дуже багато інформації - як знати нові ринки, як отримати фінансування від уряду тощо. Починайте вивчати, щоб знайти альтернативу експорту в США.
-
Я пішла в гугл, нашла що куди, але там нкмає жодної кнопки, щоб додати той імейл:((
-
Вітаю. Хто в курсі. Манітобські права діють в європі?
-
Розібрався. Треба натиснути тут і та можна вибрати імейл або телефон Різні версії додатків, по різному
22 Jan 2023, 08:02
238010/238662
4 minutes ago