Українська Манітоба
-
Так, не треба тут мені день псувати 😂 Я буду краще думати, що то шо я сказав 😅 Але дякую за підказку, сьогодні став трошки розумнішим)
-
Та я знаю, що нормально, я ж не транслюю здивування) Але радість теж не транслюю 😁 мої рахунки в глибокому мінусі вже кілька тижнів, дуже відчутному. Якби стояло питання купівлі житла прямо зараз, я б трошки поплакала навіть, мабуть
-
Truth social , хз чи воно тут працює, наче тільки в сша
-
Але якщо порівняти, то все не так погано 😁 Мільярдери, які підтримали Трампа, втратили $209 млрд за час його роботи, – Bloomberg. ▪️Маск – $148 млрд; ▪️Безос – $29 млрд; ▪️Брін – $22 млрд; ▪️Цукерберг і Арно – по $5 млрд.
-
Що за нафтодоларовий договір ?
-
Ситуація ускладнюється тим, що 80% мого портфелю зформовані в листопаді-грудні, коли всім (включаючи фондовий ринок) було дуже весело, і мені було весело заповнювати всякі ліміти, а зараз вже нікому не весело 😁 але чесно, коли вже є хоча б пару місяців досвіду втрат і росту і так по колу, вже немає відчуття трагедії і паніки, просто неприємно, але якось стабільно
-
Ну що, інет відключили у четвер о півночі , сьогодні вівторок . Подзвонили , запропонували 40$ за 1 гіг (зара платимо 79) та 200$ кредиту . Я просив з початку 40$ та 300баксів . Але пʼять днів без вайфаю якось мені не дуже сподобалися . Так що , перемога 🏆
-
У мене був досвід, коли мої акції бахнулись з $13.50 до $2.50 миттєво, просто в секунду. І ще протягом кількох годин - до $0,11. І за три місяці після того відновились до $0,27 і більше не ростуть. Якщо завтра скажуть, що акцій не існує більше, я навіть не здивуюсь, мабуть 😁
-
Звичайно. Якщо це, звісно, не початок кінця світу і завтра акції не відмінять як явище 🌝
-
Хоча б я його назвав краще: Beautiful beautiful big truthy truth that can be trusted, all other are liars 😂