Українська Манітоба
-
Є десь для утилізації дамп, зара пошукаю
-
Можна виставити біля смітника і зробити заявку в 311 . Заберуть . Послуга платна
-
@overkoin а я казала, а я казала 😁
-
www.winnipeg.ca/services-programs/recycling-garbage/garbage/landfill-brady-road-resource-management-facility Начебто ось це, але думаю краще подзвонити їм і спитати чи візьмуть
-
Ага і повернення Зеленого в білий дім 🤣
-
Трамп тільки що заявив, що зараз розглядає можливість зниження тарифів на Канаду.
-
Ви головне просто не кидайте, а то навіть штраф не випишуть, безкоштовно заберуть просто🥲
-
Онтаріо погоджується призупинити 25% надбавку на експорт електроенергії до США. Канада теж дає задню
-
Ні, я не згодна про «в Sobeys більше цікавих знижок у флаєрі», у coop щотижневий флаєр і класні діли бувають. Крім того, в coop є існує постійно діюча програма every day low prices - це знижені ціни на ряд продуктів першої необхідності - як-то молоко, яйця, хліб, ще щось там - не на ВЕСЬ хліб, а на якийсь один sku - треба дивитись на полицях такі чорні цінники з позначкою EDLP. Ціни на такі товари бувають нижче ніж в No Frills. «Програма лояльності» coop - це ж самий принцип кооперативу, ви не в курсі? Стаєте мембером за $5 разово, і отримуєте кешбек в лютому, у вигляді чека (тобто налу). Хоча за продукти в цьому році небагато - 2% повернення. За бензин краще )