Українська Манітоба
-
В мене був матрас Кінг, не знала що робити. На роботі в готелі дали безкоштовно коли спати не було на чому Виставила фрі на фейсбук Індуси через 25 хвилин вже забрали
-
20 баксів вивіз 1 обʼєкту або якщо самому везти 79/тонна, мінімум 20. Диван ну 100кг буде, так що то скам 😀
-
Ну привезти я можу)
-
Ну знову ж таки - привезти.. г
-
Або в церкву можна привезти
-
можу дати бильце до цього дивану, маю такий же) а першого разу прислали в двума однаковими) але синє)
-
Є велика вірогідність, що безкоштовно заберуть. Часом люди шукають, лиш варто описати, які в нього нюанси і недоліки. Часто забирають таке в різні шелтери для тварин. Тобто є варіанти
-
Якраз гай з траком і сказав, що послуга утилізації від місцевих служб коштує $100 😁 ну може то якась особлива утилізація, я не знаю
-
задаром будуть думати шо з блохами. тре ставити прайс типу 20-30 дол чи шось таке
-
та я б на майркетплейс виставив би його і все. За даром - заберуть швиденько
-
Да навіщо його везти, кинув біля смітника, подзвонив, отримав рахунок на 20 баксів😅
-
Ахах, я чесно кажучи, так і думав😂
-
розпиляйте на частинами і виносьте потрошку як чувак виносив каміння в шоушенку. :)
-
а у мене тільки одного одразу з'являється асоціація з Декстером?🤔😅
-
А за 20 без клопів? 😂 Ну не смішіть. То треба просто так і написати, що більше не потрібен, має дефекти. From bug free home.
-
Ікеа, то вічна класика)
-
та за такими цінами в ІКЕА простіше та дешевшее купити там) я так і зробив. З бу маю тільки ТВ)))
-
Чесно кажу, блох не мав, жуків не помічав😂 В мене навіть будинок не пет-френдлі
-
Да він і за 200 з блохами може бути 😅 Я щось типу стола без проблем бу беру, а от щось типу дивану стрйомно🌝 Люди можуть бути нормальні, а дім з блохами чи bed bugs про якій вони навіть не знають🙂🙂
-
В Sausage зʼявилися три ведмеді з вишнею )
22 Jan 2023, 08:02
238232/238988
7 minutes ago