Українська Манітоба
-
У мене майже всі знайомі були в Індії і всі розповідали що підхопили там пронос на кілька днів, але то нічого, Індія ім всім дуже сподобалася 😀 Тому я в Індію не збираюся
-
Я не кошатник, тому що коти люблять то не дуже моя турбота . Костюмчики люблю я- то значить любити буде і кіт 😂
-
Котам не потрiбнi костюмчики, вони таке не люблять.
-
Я бачила про жiнок та дiтей, та була настiлбки шокована, що потiм десь тиждень не могла вiдiйти
-
А якщо іграшки та костюмчики 🌚
-
А так не цікаво😅 + сама Японія не така велика, якось логічніше і екологічніше було б безкоштовні поїзди і тд
-
Повірте , в порівняні з Канада та таєм- канада дика країна , якщо брати великі міста .
-
www.fox10phoenix.com/news/japan-free-flights-tourism-catch.amp То ПО Японії . Не ДО 🌚
-
Я була лише в Европі і в США. Пронос отримала в Болгарії. В дикі країни я боюся їхати. І я не дуже хожу по ресторанам, лише на обід. Мені і в суперах закордоном дуже цікаво було.
-
Це як?
-
Зараз переліт по Японії безкоштовний , доречі , якщо з Канади
-
Це дійсна річ .
-
Мені іноді тут здається, що я в Індії 😄
-
По самій Японії ціни дешевші ніж в Канаді/США Але переліт і тд
-
Не сипте сіль 😂 Малайзія це дуже круто. Мені , вийбнуся, пощастило потрапити до Куала Сілангор, біля Куала Лумпур. В орлі та рішці було, сама велика колонія светлячків . Пливеш в ночі на каное, по джунглям , а навколо тебе як у мультику Хайо Міядзаки- светлячки усюди , наче зіроньки 😭
-
+ порівняти Бангкок куала лумпур в Малайзії і тд це Вінніпег ще дике племʼя 😂
-
А що там робити? Сонечко і пляж кожен день?
-
Гроші треба любити тратити 🙌😄 Ви любите заробляти , ми це вже знаємо. А ось тратити ви не хочете 😂
-
Та я б залюбки але гроші люблю)
-
Кажу вам, Владислав, вам треба записатися на мої курси чілу для мільйонерів 😄🤌
22 Jan 2023, 08:02
238450/239979
4 minutes ago