Українська Манітоба
-
Те щоб туди внести дані то ще потрібно знайти першого хто це зробив Бо коли я бачив цю систему це був ексель і чат в востапп Можливо щось змінилось за цей час але ….
-
Я знятий з військово обліку і не ризикував би повертатись.
-
Hamidou Hamadoun GUITTEYE, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
@AlayaRozka, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
Колись зі мною в автобусі познайомилася українка, яка була з чоловіком і сином. Чоловік індієць. Приїхали з Індії за CUAET, син поступив до університету. Були на той час кілька тижнів у місті. Так от вона сказала мені саме ту фразу, що й ви тепер😂. "Наче я в Індії, і нікуди не від'їждала, вони усюди - на вулиці, в автобусі, таксісти". До речі, називала їх нетолерантно), хоча в самій муж індієць
-
Перше, що спадає на думку - SHO
-
Спільното, де в Даунтауні найкраща кава у закладах?
-
Ще у skywalks є непогані кав'ярні.
-
Я пила десь в підземному переході смачну каву. Але не впевнена, що це те, що потрібно 😆
-
Там найкращий Наполеон 😂😂😂 і капучіно))) окей Може ще щось є?
-
Бо вони до п'ятої в будні, я вже обпалилася в понеділок)), не перевірила розклад, прийшли о 4.45 і прийшлося з подругою ковтати швидко той капучіно
22 Jan 2023, 08:02
238481/238715
42 minutes ago