Українська Манітоба
-
Ви готові нести відповідальність за свої поради? ДПСУ зараз працює в ручному режимі
-
Я можу зараз скинути які в нас матраси
-
В тому році міняли матраси, віддавали безкоштовно. Син кайфує, чоловік теж. Мені занадто мʼяко. Я там провалююсь в ньому. Можу наступний раз написати, коли будуть міняти
-
Дуже дякую! Вони навіть прямо канадські 🙂 Ми також з gpt обговорили, як створити готельний ефект, для цього потрібні основні дві речі: box spring між фреймом і матрасом і латексний топпер на матрас. Ціна готельного апгрейду - $700 ($200 за box spring і $500 топпер)
-
😏 Ну що, заздрите? Ще б пак! Наші квізи – це не просто гра, це кіношний блокбастер, де ви – головні герої. 🎬 Цього разу тематичний КІНОКВІЗ! І це буде справжній Голлівуд: костюми, інтрига, баталії за кожен бал і, звісно, ОСКАР... ну, майже. 💃🕺 Готові зібрати команду «Месників» або банду «Скажених псів»? За повний склад у костюмах – +3 бали команді! А якщо ви соло, але в образі – отримаєте особистий подарунок. Бо головне – стиль і атмосфера. 🎟 До речі, халява! Два щасливчики отримають безкоштовний вхід просто за репост афіші в сторіс з нашою відміткою. Ну хіба не кіношна удача? 😎 А тепер головне питання: ти вже в нашій групі? Якщо ні – навіть не виправдовуйся, просто натискай сюди і виправляй цю помилку: 👉 t.me/quizlabWPG
-
Дякую 🤍
-
Будете в стороні аеропорта, пишіть. Зайдете по валяєтесь Спробуєте
-
Дуже дякую!
-
Ось цей що я скинула, вони для всіх нормальні. Гості в нас хвалять ліжка. Я просто люблю спати так ніби я на підлозі. Тому я сплю на матрасі 9 см на підлозі без ліжка
-
А які матраси занадто м'які?
-
А, тобто ваші фантазії. Зрозуміло. Дякую що поділилися ☺️
-
Дуже просто - в нас є внутрішнє розпорядження, і ми класти хотіли на закони, постанови і решту абстрактних речей в реаліях української «демократії»
-
Той, хто має всі необхідні документи виїжджає без проблем
-
А «ручний режим» ДПСУ - це як?)
-
Дякую за такі побажання У нас все із цим добре, і чоловік спокійно перетинає кордон, як і всі знайомі, які мають всі необхідні документи 🤗
-
Лол, ми з @vladislav_forbiz можемо розказати вам про фантазії на прикладі з студентами в середині 2022р. Щиро бажаю вам і вашій родині попасти в бюрократично мʼясорубку, щоб ви відчули на собі всю «красу» наших фантазій
-
Про «фантазії» теж можна була інакше написати, ні?