Українська Манітоба
-
Добрий день, чи володіє в групі хтось інформацією відносно отримання WP по прильоту після березня, чи лишиться все без змін для тих хто вже отримав візу та дозвіл на WP? Дякую
-
Скажіть будь ласка квиток з Европи до Вініпега через Нью-Йорк чи пустять на літак без візи США?
-
Я думаю, що ні.
-
Дякую. Дивлюсь інші квитки
-
Не пустять. Подивіться Гугл авіабілети.
-
Дякую. Зрозумів треба прямий квиток
-
Іван, ми всі до вас у гості вже їдемо 😂
-
Це продаєте чи запрошуєте на дегустацію ?
-
Ні,не тому. Ми лиш приїхали і в Поло парку теж чоловікові взяли такий план. А за тиждень я хотіла собі, то вже не було. Мені вже запропонували 45 за 8gb
-
Крута штука. Безвідходне виробництво, бо як видно з відео, заправляється вона з котячого лоточка.😅
-
$50
-
Я з радістю. Тільки візьміть лід і пепсі :)
-
Але зараз в кабінеті в себе бачу вигіднішу пропозицію. 30gb за 50₴, але не знаю чи перехід на інший план платний.
-
Користувач Certs, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("🔥Сертификаты CO..") не відповідає мові правил чату.
-
Запрошую. Було б добре зробити bbq зустріч, але то вже певне літом
-
У більшості випадків на балконах тільки електро мангали дозволені.
-
В теплий час бачив на балконах такі штуки у людей, використання їх в багатоквартирних будинках якось регулюється чи лише від лендлорда залежить?
-
Доброго дня! Шукаємо людину на миття посуду. Шукаємо терміново, бажано вихід в понеділок. Локація на Осборн: 161 Osborne St, Winnipeg Пишіть в імейл англійською мовою: baked161@gmail.com
-
Перехід буде 50 кад. Прийде з наступним білом. Можна спробувати в сапорт подзвонити і попросити щоб скасували цю оплату, але то як пощастить
-
Якщо я зміню тарифний план на нову пропозицію, це коштує 50$? Теж фідо 10гб за 60$, а зараз показує можна перейти на 30гб за 55$ І не розумію перехід безкоштовний чи ні(
22 Jan 2023, 08:02
23925/230308
3 minutes ago