Українська Манітоба
-
youtu.be/jUZVHOpXWN8?feature=shared
-
ні, це як? дають пр і забирають в мене право на вільне пересування та свободу вибору?
-
Хто це вже придумав 👀 Що ПР забирають
-
Та вітер який сьогодні , бачили? Ще гусі оті , ну Це не для слабких 😂
-
Чи не буде нічого за подання неправдивої інформації під час номінації? Всі заявляли, що Манітоба чудова, що хочуть залишатися тут, працювати та навчатися, а після отримання PR одразу переїхали до іншої провінції?
-
хера собі, вибачте.
-
Lake Winnipeg. Ось яку там рибку ловлять 😁
-
t.me/ManitobaLife/365567 😁😁
-
ну +10 то вже +20К на рік, а рент вищій на 5К від сили. Але калгарі все ж таки не таке забуте всіма як наш любимий вінніпег
-
Можливо, повертаються через ці анонсовані зміни … це побачила в одному ТГ каналі
-
📣Announcement: 🇨🇦 Новий ПМ Канади Марк Карні пропонує зміни в імміграції ________________________ 🍁🍁🍁 Вижимка з основного посту: 🍁 Обмеження імміграції Планується повернення до рівнів до пандемії, з урахуванням можливостей у житлі, ринку праці та соцпослугах. 🍁Зміни в тимчасовій імміграції 🟡Зменшення частки тимчасових мешканців до 5% до 2027 року. 🟡 Обмеження у видачі та поновленні пермітів для студентів та тимчасових робітників 🟡 Пріоритет - галузі із дефіцитом кадрів (медицина, енергетика, будівництво). 🟡 Нові зобов’язання для роботодавців щодо інвестицій у житло та мовні курси. 🍁 Узгодження імміграції з економікою Коригування цілей імміграції залежно від житла, держпослуг і потреб ринку праці. 🍁 Посилення критеріїв економічного відбору кандидатів на ПР Вища вимога до знання мови та попереднє визнання дипломів. ❓ Що далі? ⚠️ Імміграція може стати складнішою – слідкуйте за оновленнями! 🍁🍁🍁 ————————————————— Повний пост : www.instagram.com/p/DHOXbNdMT3o/?img_index=6&igsh=Zmk3ZHJnOTBkMmQw #maple_chronicles #prcuaet #кленові_історіі #українцівканаді🇨🇦🇺🇦 #ukrainecanada #імміграціявканаду #Імміграція2025
-
ну то тільки теоретично. Ти ж завжди можеш обгрунтувати свій переізд і т.д. Я не маю пр, кажу тільки з того що знаю...тому хз, вссе може бути.
-
теоретично таке має бути оле жодного реального кейсу не було. Справа не в обмеженні прав по ПР, вони просто можуть відізвати той ПР взагалі бо він виданий на підставі провінційної підтримки яка виявилась фейковою. якось так
-
я рахував, по тому що знаю і по моім витратам. Все будее +- як тут, тільки місто інше.. і купити житло складніше, бо там за 500к тільки щось почнеться.
-
ну по індід це +5, по тому що мені пропонували це +10 на ту ж позицію. тому це + з усіх сторін, як мені здалось. навіть грошей в кармані буде залишатись більше та погода +- як тут)
-
Теоретично і українці мають бути біженцями, але практично всім пох
-
так, я ж кажу не було реальних кейсів щодо цього.
-
якщо заробіток той самий то мабуть то буде даунгрейд, якщо вищій заробіток то все +, бо краще місто і безпечніше місто, кращий аеропорт (по доступним напрямкам), близько до гір і ВС. Але може не зайти хто там залежить від погоди
-
тоді тільки з зони бойових дій а не з німеччини/польщі/аргентини/росії
-
та це план 99% мігрантів в манітобу. Манітоба це знає, тому заробляє на цьому як ото вокзал на туристах
22 Jan 2023, 08:02
239599/241418
8 minutes ago